de går fort nu!

Igår tog leah två krypsteg och satte sig upp själv från liggande. Och idag ställde hon sig upp själv! Min sroora lilla tjej ♥
Igår var jag med sussane och alva vi åt lunch och lekte med prinsessorna. De var längesen vi sågs men de var precis lika kul som vanligt. Tänk att alva redan är ett år! På lördag ska vi dit på kalas, trevligt :).
Idag har jag vart med padde och luna och vi var på öf och avsluta med en lunch på eat som vanligt :) vi bytte även äntligen tjejernas julklappar, bara tre månader för sent men vad säger man, bättre sent än aldrig? Haha. Imorgon ska vi bara mysa jag och min sessa. Sen är de fullspäckat med ett års kalas och dop för leahs kusin theodor :) .
Vi hörs! ♥

alla hjärtans dag ♥

Sitter just nu på bussen till barn medicin. Har en bokad tid från ett tag tillbaka. Leah fick eksem på ena foten men de är nästan borta nu men dom ville ändå titta på de. Ska passa på att prata om leahs mjölk allergi som jag tror växt bort :)
Ikväll har sonny planerat nått som jag inte vet om, spännande :)
Vi hörs kanske ikväll :)
 

Göttans

Ingen som helst reaktion på den vanliga ersättningen!!! :D hon sov som en prinsessa hela natten :) så hennes mjölkallergi har antagligen växt bort! :D är sååå glad och hoppas verkligen att de håller i sig. 
idag har vi lekt med Susanne och Alva en stund på dagen sen har jag jobbat kvällen. Ska jobba imorgon kväll också sen på onsdag ska jag träffa padde och Luna :)

förlåååt

Har inte bloggat på evigheter.. Men tiden räcker inte riktigt till. men ska försöka bli bätte :)
Vi har gjort massa sen sist, vart på öf och lekt, vart på baby rytmik. busat med padde och luna och med susanne och alva. vi har shoppat och bara myst. Älskar att vara med min fina dotter och kan inte fatta vad jag gjorde med all tid innan henne? Hon är verkligen mitt allt. Ljuset i mitt liv. hon är helt klart världens bästa unge och jag är sååå glad att hon är min!
 
I torsdag var Karin här med hennes lilla pojk som är Leahs kusin. Det var sjukt kul och de var alldeles för länge sen vi sågs. men det blir ju lätt så när vi bor så långt ifrån varann och jag som inte har nått körkort..
i fredags fyllde min lillebror hela 18år!! så vi var där på kalas, leah var lite gnälligare än vanligt men hon sov väldigt dåligt den dagen så hon var nog bara trött. Kalle fick pengar i present, tror det uppskattas mest i den åldern men det är en väldigt tråkig present så vi gjorde de lite roligare med ett ballt kort m.m.
I lördags var Kai och Susanne här med lilla Alva som också blivit så stor. hon fyller ett nästa måndag! herregud.. Men det var jätte trevligt att ha dom här. Tjejerna lekte med leahs alla leksaker och vi åt god mat och tjöta (mest om barnen haha)
Idag har vi inte gjort så jätte mycket. Åkte in till stan och köpte en tripp trapp stol till leah. har letat jätte länge på blocket men de fanns ingen som var fräsch nog så de fick bli en ny istället, det är hon värd :P är hitills jättenöjd! efter stol köpet åkte vi en sväng till Ikea och kollade på saker som vi vill ha till vårt nya hem. vi flyttar ju den 2 April till ett parhus i Lerum. ska bli så himla skönt! Leah får ett eget rum och vi kommer ha uteplats. ska lätt skaffa mig en liten pool till leah i sommar så hon kan bada :) för hon äääälskar att bada i badkaret. och i sommar kanske hon lär sig gå? vem vet :)
Ifredags fick leah smaka på lite pannkaka som har mjölk i sig och sen på kvällen fick hon smaka lite på lasange som pappas fru gjort även den med mjölk i. och vad var då reaktionen? Ingen alls! så imorse testade  vi att ge henne vanlig ersättning istället för den mjökfria bara för att testa om hon får ont i magen eller om de växt bort. och än så länge har det inte hänt något så nu får vi hoppas att hon klarar natten också. Hade vart så skönt för henne att slippa de där med mjölk allergi. då kan hon äta så mkt mer. så nu håller vi tummarna att hon inte visar nått.  Dom säger ju att i de allra flesta fall växer det bort runt ett år och om två månader är hon ju ett! jag hoppas verkligen att de har växt bort nu.. :)
Nu ska jag och sonny titta på en film. ha de bäst!
 
BILDBOMB!
 

lyckanmedleah.blogg.se

Livet som fru, mamma och bonusmamma.

RSS 2.0