Då var man fru Dröscher!!

Bröllopet gick hur bra som helst och jag är så tacksam för att vi har så fina vänner som var med och fira oss på vår stora dag!
 
början på dagen blev lite dramatisk då vi började med mitt hår och smink lite för sent jag skulle vara i kyrkan kl 14.00 och kl 13.50 började vi sätta på mig min klänning, PANIK. Det sluta med att jag kom en kvart sen till mitt egna bröllop haha! Men prästen sa att de inte gjorde något, tur var väl de. men o andra sidan kanske han har blivit van då vi blev sena till Leah dop också, hahaha. (vi hade samma präst) När jag stod jämte pappa utanför dörrenblev jag plötsligt skit närvös, jag hade tidigare under dagen varit cool lugn. När vår musik satte igång börja jag gråta, det var så jävla fint allting och sååå mkt känslor på samma gång. Prästen sa några fina ord, Vi sa ja och plötsligt kysste jag MIN MAN för första gången. Efter vi fick typ ett ton ris kastandes på oss krama vi alla sen gick dom till bussen vi hyrt som körde dom till festlokalen. Jag och Sonny var kvar vid kyrkan för fotografering, det var grymt kul! vi skratta typ hela tiden och vi fick göra massa konstiga poser, och mina vita  skor blev heelt förstörda av leran haha, Min klänning med för den delen. Jag skulle hopa från en liten mur, det låter kanske lätt men lägg till en stor klänning med släp och underkjol och högklackat. Det sluta med att jag ramla och då skulle både sonny och janne (Vår chafför ochmin bästaväns bonus pappa) hjälpa mig upp samtidigt det gick inte heller så bra då janne råka trampa på klänningen så den blev ännu mer lerig hahah men det gjorde inget, det var bara kul! ska kemtvätta den sen ändå :) sen var leran bara längst ner på klänningen så det syndes inte så mycket. efter fotograferingen åkte vi cab upp till festlokalen där vi fick ännu ett ton ris kastat på oss haha. Vi fotades lite till vid vattnet och så. Sen åt vi god mat och väääärldens godaste tårta. Det hölls lite tal och jag lipa som bara den, haha. Älskar min familj och mina fina vänner, ni är bäst! Sen drog festen igång och vi höll igång till 03. sen städa vi lite innan vi var hemma vid 04 somna typ05 och leah vakna 06.30. Kan säga att hon inte hade den piggaste morsan men de var bara att gå upp. Jag hade världens bästa dag igår och jag är så jävla lycklig!! Nu har vår lilla familj samma efternamn också ;) Längtar tills på söndag då vi får bilderna från världens bästa fotograf <3 nä nu ska jag sooova!
 
Ett smakprov vi fått från bästa Ida! <3
 

the day!

Herregud kan inte fatta att dagen redan är här, dagen då jag och Sonny blir man och fru. Jag har vart uppe med tuppen då Leah bestämde sig för att vakna kl 05.45 lyckades hålla henne lugn i sängen en stund med lite leksaker men kl 06.45 ville hon gå upp, och vad gör man inte för sina små? Karin, Johanna, Emma, Matilda och Frida sover fortfarande men snart måste jag dra upp dom då stylisterna kommer kl 08. Bloggar antagligen inte mer idag, men vi hörs imån! Önska mig lycka till!! :D ♥♥

dagen D

Herregud kan inte fatta att dagen redan är här, dagen då jag och Sonny blir man och fru. Jag har vart uppe med tuppen då Leah bestämde sig för att vakna kl 05.45 lyckades hålla henne lugn i sängen en stund med lite leksaker men kl 06.45 ville hon gå upp, och vad gör man inte för sina små? Karin, Johanna, Emma, Matilda och Frida sover fortfarande men snart måste jag dra upp dom då stylisterna kommer kl 08. Bloggar antagligen inte mer idag, men vi hörs imån! Önska mig lycka till!! :D ♥♥

dagen innan

Shit imorgon smäller det. Jag är sjukt nervös! Mår fortfarande bajs men de finns ingen tid att tycka synd om mig själv för vi har massa att göra. Ikväll ska vi upp och duka och göra fint i lokalen och nu är vi iväg och handlar det sista. Nu måste jag stressa vidare! Ha de.

bröllop, bröllop, BRÖLLOP!

Idag har vi också fått mkt gjort, inte lika mkt som igår eftersom jag legat utslagen tills jag var tvungen att gå upp. Jag och Frida hade tid att fixa våra naglar 15.30. Hon fick ett coolt nagellack och jag gjorde akryl med vita toppar med lite glitter i. Kan lägga upp en bild när jag får tillgång till dator. Efter nagel fixet gick vi och bytte lite kläder för att sedan möta upp alla tärnor och bestmans för en övning i kyrkan. Det kommer bli så bra!! Hoppas bara att jag blir bättre för de är verkligen inte kul att må så här. Gick förbi hälsokosten för att se om dom hade nått bra, köpte några tabletter dom rekommendera så nu håller vi alla tummar vi har att jag blir frisk till vår stora dag! :).

inte bra!

Jag har blivit sjuk! Så Jävla olägligt då jag gifter mig om bara två dagar.. jag är snorig, ont i huvudet, febrig, och hostig. Såååå dålig tajming! Vi har fortfarande sjukt mkt att göra men vi hann med en hel del igår iaf. Just nu orkar jag inte med nått utan ligger bara i sängen och tycker synd om mig själv typ. Hatar att vara sjuk!! Sonny är i vardagsrummet och fixar och donar med festhäfterna och jag orkar knappt stå på bena.. men kl halv fyra ska jag fixa naglarna och kl halv sju ska vi öva i kyrkan.. blä.. nä nu ska jag sluta klaga och försöka sova mig frisk en stund till. Ha de.

smink!

Idag var Nicole och hennes lillasyster Melissa här för att göra prov smink och uppsättning av håret. Idag blev jag sjukt nöjd och det kommer bli såååå fint! Har även hämtat hem min klänning idag. Det närmar sig verkligen nu! Bara fyra dagar kvar, herregud. Imorgon blir det babysim sen åka till nordstansguld och hämta vigsel ringen. Sen kl 17 är det föräldragrupp för första gången, kul och spännande. Leah har vart gnällig hela dagen så nu får vi hålla tummarna att hon inte blir sjuk. Om hon fortsätter får vi väl se hur de blir med simmet men jag vill verkligen gå, vi har missat så många gånger nu. Vi får helt enkelt se imån :) godnatt.

tjohoo

Idag mötte jag upp Patricia och luna på bvc där luna skulle ta spruta, stackarn har 39.2 graders feber nu på kvällen. Lilla pluttan. Efter bvc gick vi och åt lunch på vårt vanliga ställe sen gick vi runt och kolla bröllops saker. Jag köpte smycken och lite små saker :) kl 17 mötte jag upp min storebror och vi åkte in till stan och åt middag där mötte vi upp pappa och mina systrar så gick vi till Ullevi för att se derbyt. Segt att de sluta 0-0. Ifk hade många chanser men tyvärr räckte inte de till en seger. Jag tycker domaren var alldeles för snäll allt för många gånger och helt plötsligt blåser han för helt onödiga saker. Aja. Gais kommer ändå gå ner till Superettan haha. Nu ska jag försöka sova godnatt ♥

Helgen!

Hej får väl blrja med att be om ursäkt för dåligt bloggnde. Men i lördags stormades vår lägenhet av vår kära familj och vi blev kidnappade inför vår möhippa/svensexa. Tjejerna satte på mig ett par as fula gröna shorts och en alldeles för liten t-tröja med en nallebjörn på haha. Jag hade min klänning under så då blev det ännu mer thigt hehe. Men jag hade en sjuuukt kul dag med massa roliga aktiviteter. Karin och Johanna (mina svägerskor) har gjort ett kanon jobb för jag är verkligen jätte nöjd med min dag!. På kvällen mötte vi upp Svensexe gänget på starbowling och vi åt middag ihop och bowla och festa, gör kul!! Lilla Leah var hos min mamma och jag tror jag ringde typ 10 gånger för att kolla så allt var bra med henne. kl10.30 gav jag upp för min längtan efter henne och åkte hem. Jag sov över hos mamma för jag ville inte sova utan min sessa. På morgonen vakna Leah 05.30 pigg och glad (till skillnad från sin mamma) så det var bara att gå upp. Men det gjorde inget för jag hade ändå saknat halvt ihjäl mig efter henne. två timmar senare kom mamma upp så då gick jag och la mig en stund till. Vid 14 tiden kom Sonny och hämta hem oss och vi mös och kolla film hela dagen. Kan typ inte fatta att vi snart är man och fru. Jag får berätta mer om Möhippan och Svensexan en annan gång! Nu får jag gå och ta hand om mitt lilla monster :)
 
Biilder kommer när mina kära vänner behagas skicka några till mig :P

ångest..

Usch och fy o blä vad jag hatar att inte ha nån kontroll! Jag har typ ångest för att jag vet att jag snart kommer vara utan min skatt en hel dag men å andra sidan vet jag att det kommer gå bra. Men jag har en klump i magen hela tiden för jag vet inte när jag kommer behöva lämna henne. Aja finns inte så mkt att göra åt det och jag får bara hålla tummarna att hon kommer vara hos någon hon känner :) hoppas ju fortfarande på Sonny ;) men vi får väl se.. hoppas dom berättar vart hon är annars måste jag typ halshugga nån, haha nä skämt o sido. Tur att jag älskar mina vänner! Sen vet man ju aldrig när dom tar mig, de kanske blir en fruhippa istället? Hm mkt spekulationer! Nu måste jag försöka sova Leah är i nån fas så i natt vakna hon varannan timma för att äta. Godnatt ♥

Bild på leksaken och pannbandet hon fick av Goa Petronella ♡
 
 

frissan

Idag var jag ju som sagt hos frissan. Allt blev jättebra utan slingorna, dom ser helt knas ut, så det får bli att färga om innan bröllopet ändå.. aja. Efter frisören mötte jag upp en gammal klasskompis som jag läste till undersköterska med för lunch. Väldigt trevligt och roligt att prata om lite minnen. Leah fick en leksak, ett pannband och en dregglis så himla gulligt. Leah älska leksaken och pannbandet var super fint, tror hon ska ha det på bröllopet det kommer matcha så fint med klänningen. Tusen tack igen Petronella!
Inatt delar jag säng med Leah för Sonny är i Stockholm, jag flytta över henne till vår säng för då känns det inte lika tomt. Nu har jag iaf säkrat ordentligt så inga fler olyckor ska hända.
Godnatt! :) ♥
 
 

öf

Det blev tyvärr inget babysim idag :( stackars lilla Alva är sjuk med feber och Leah råka ut för en liten olycka inatt men hon mådde som tur var jättebra på morgonen, tur! Hade panik inatt och sov ingenting utan bara satt och kolla på henne när hon sov. Mitt älskade lilla barn ♥ träffade istället upp padde och luna och vi åt lunch på "vår" restaurang som vi alltid äter på och sen gick vi till öppna förskolan. Idag tyckte Leah att det var skit kul och hon skratta så hon tjöt på sång stunden. Haha så otroligt söt! Jag tycker det är så kul att kunna göra saker som Leah blir glad över. Det väger liksom upp om man kännt att nått man gjort varit mindre bra. Imorgon ska jag äntligen åka och fixa mitt hår! Ska bli så skönt att få lite ordning på
det. Snälla Goa Karin följer med mig och tar hand om busungen så länge. Hörs imorgon!

hos mammsen


Eftersom det är babysim imorgon valde jag att sova hos mamma inatt. Åker ju dit med Alva och Susanne som bor typ granne med mamma.
Sminkningen idag gick bra men vi står ändå och trampar på samma ställe typ.. jag vet inte riktigt hur jag vill ha det, men Nicole är jätteduktig! Så jag är i bra händer iaf :) nä nu ska jag försöka sova Leah vaknar ju vid halv sju nu för tiden. Så godnatt! ♥
 
 
 

Konstiga drömmar..

Inatt drömde jag om Patricia. Hon åkte vattenrutschkana och de var redan folf som åkte så gick det för fort för Padde för hon var så lätt så de blev en krock i slutet och hon bröt båda sina fötter. Så jag fick Ta hand om både Leah och Luna och serva padde med allt möjligt. Men på sjukhuset kunde hon ändå sta på på benen men dom var helt skeva, typ som i en skräck film! hel sjukt haha. Så konstiga drömmar man kan ha.. Tur iaf att de bara var en dröm :P.
Karin och Nicole kommer hit om ett tag och vi ska fortsätta med sminkningen och Nicole ska flörta sig in mer hos Leah eftersom Leah ska vara med Nicole på bröllopet. Och även fast Nicole inte har några egna barn har hon den naturliga rytmen, och leah gillar henne. Det kommer nog gå jättebra, och gör det inte det är jag ju inte långt borta och Karin kan hämta upp dem så får dom vara med på festen.
 

fotografering + provsminkningar

Idag träffa jag och leah padde och lunis för att fotografera våra fina flickor. Vi började utomhus men eftersom vädret var halv dåligt bestämde vi oss för att gå hem till mig. Vi tog lite fler bilder inomhus sen fika vi och tjejerna sov lite middag. Det blev iaf en hel del fina bilder. Roligt att ha fina bilder att visa när dom blir större :).  När Patricia åkt hem kom Karin och Nicole hit för att testa olika sminkningar inför bröllopet, det kommer bli jättefint! Vi ska fortsätta att testa oss fram till rätt sminkning imorgon.
 
LITE BILDER FRÅN DAGEN :)
 





Tack Patricia, Karin och Nicole för en bra dag! <3

















 

söndag

Idag har jag och Sonny gjort klart fest häfterna till bröllopet, skönt att listan på saker att göra börjar bli kortare. Bara 13 dagar kvar nu, sjukt nervöst. När vi var klara hemma åkte vi på jakt efter engångs kameror som vi ska placera ut på borden, så man får många kort att se tillbaka till. Men vi hittade inga bra så vi får fortsätta att leta. Vi hämta även upp Nellie hos pappa och vi blev bjudna på spontan middag beståendes av köttlimpa gjord av älgfärs med potatis och hemmagjord brunsås och det hela avslutades med äppelpaj som min lillasyster bakat , otroligt gott!

Har inte haft tillgång till dator nu i helgen de e därför jag inte kunnat lägga ut några nya bilder. Fattar inte hur man laddar upp nya via mobilen. De bara krånglar. Så de får bli lite repriser tills jag kan lägga in alla kort på datorn :)
 
 

lördag

Idag har vi inte gjort mkt, bara varit hemma och tagit det lugnt. Barnens kusiner Jack och Robin har vart här och lekt i varsin omgång. Leah har vart ovanligt busig idag och man märker verkligen hur hon växer och utvecklas. Från att bara ha tittat på leksakerna till att kasta omkring dom och skratta. Söta lilla busbarn. Hon springer runt i sin gå stol och det bästa hon vet är att sikta in sig på första bästa hund och ta sats och köra på dem. Hundarna som nu vant sig vid att Leah springer runt har blivit väldigt snabba på att från sov ställning skutta upp och flytta på sig. En annan favorit sysselsättning är att suga på bordet eller riva ner det hennes små händer når till. Helt underbart att vara mamma till något så perfekt, älskade lilla barn ♥♥♥

rubrik

Idag var jag iväg och blev spådd i kort, hon sa gansla många saker som stämde och en del jag inte förstod men de var iaf kul!. När Sonny sluta åkte vi till Tjörn för att hämta upp goa Elias sen åkte vi till Lindome för att lämna av Nellie hos pappa. Mycket bil åkande men när vi till slut var hemma baka vi scons och åt mys kvällsmat och kollar på fångarna på fortet. Nu i helgen ska vi bara ta det lungt, om våra kära vänner tillåter det förstås, hehe.
 
massa bilder från när Alva och Leah busa sist.
 








 

spruta, fika x2 och lägenhets koll


Idag mötte jag och Leah upp padde och luna och vi tog sällskap ner till bvc där Leah skulle få sin fem månaders vaccin.. jätte hemskt. Patricia hörde Leah skrika ända ut i väntrummet.. men det gick ändå bra, hon dog inte. Efter sprutan och vikt koll mm. Gick vi och luncha på vårt vanliga ställe. Sen gick vi på jakt efter en lila MAM flaska men vi hitta ingen. Vi kolla runt lite i affärer och avslutade med en fika.
Sen mötte jag upp mamma och gick med hem till henne en stund tills Sonny hämta upp mig. Vi gick lite senare på kalas hos sonnys morfar som fyller 85 idag, där bjöds de på en god tårta som hans fru bakat. Efter fikat åkte vi och kolla in en lägenhet som vi fått erbjudande på att hyra och den var jättefin och stor och hade så härliga ytor. Men vi får se, det blir en sån stor omställning att flytta med skolbyten och sånt för Frida. Vi har några dagar att fundera så vi får se hur det slutar, men troligtvis blir det att vi stannar här ett tag till. Jaja nu ska jag försöka sova, imorgon blir också en fullspäckad dag med spåning och fotografering om vädret tillåter och lämning av nellie och hämtning av elias. Så godnatt!
 
 

idag


Idag har jag och lillråttan vart på babysim, vi lärde oss jätte mycket tex att dyka. I början våga jag inte dra henne under vattnet, men efter lite mer instruktioner av simläraren, gjorde vi det. Leah dök under vattnet och hon var jätte duktig! Hon sa ingenting utan såg mest lite förvånad ut hehe. Efter babysimmet hade jag ett möte i stan och då passa mamma Leah i ca 1,5 timme. Kors i taket! Haha. Men de gick iallafall bra, men jag kände mig väldigt stressad på att få komma hem till henne igen. När jag väl kom hem möttes jag av en stolt mormor och en jätteglad bebis, skönt! Sakta men säkert kanske min ångest försvinner :)
Imorgon ska vi till bvc och Leah ska få fem månaders sprutan :( urs!! Sen ska vi träffa padde och luna, ska bli kul :) saknar faktiskt dom! Nä nu ska jag sova, godnatt!

...

idag träffa jag och Leah Matilda, vi åkte till lindholmen och Matilda passa Leah medans jag var på ett snabbt möte. Det kändes tryckt att ha Leah precis utanför dörren så det gick jättebra. Man får ta det steg för steg så jag kan komma över min stora ångest att lämna bort henne. Efter mötet åkte vi och åt lunch på briggen, sjukt god lax serverades idag som dagens lunch. Dom brukar alltid ha så god mat där. Helt klart min favorit restaurang på allum iaf :)
När Sonny slutat jobbet hämta han upp mig och Leah hos mamma och vi åkte och fixade ytterligare några saker till bröllopet, inte långt kvar nu!! Nervöst... men allt blir nog bra till slut, hoppas jag ;)

Imorgon blir det äntligen babysim!! Jag och Leah åker dit med Susanne och Alva, så snällt att vi får åka med i bilen och slippa ta tåget :) vi har ju missat två gånger så vi har nog en del att ta igen..
aja nu får jag väl säga godnatt, sov gott alla :) ♥

fått mkt gjort

Idag har det vart fullt upp hela dagen. Först var ju som sagt Kai och lilla alvis här, passade på att ta massa fina kort på tjejerna. Får lägga ut dom när jag har tillgång till en dator :). Sen när Sonny sluta åkte vi och gjorde klart det sista med blommorna till den 29de. Efter det åkte vi till kyrkan och hämta upp nyckeln till festlokalen, sen hämta vi upp Robert och åkte dit för att kolla om de fanns tillräckligt med bestick och sånt men det visa sig att vi kommer behöva hyra allt, typiskt. Sedan åkte vi till allum för att hämta Roberts kostym byxor och kolla in skjortor till marsalkerna (?) Det sluta med att vi bestämde oss för vita skjortor, snyggt och stilrent. Robert köpte en body till Leah som det stod "I ♥ Daddy" på, han säger att männen måste hålla ihop mot kvinnorna.. haha störd. Men bodyn var iaf jättesöt :) jag och Leah ska sova hos mamma tills på onsdag dels för att de är ganska gött att få lite hjälp och dels för att Leah ska känna sig trygg här, så mamma kan få passa henne lite längre stunder och både jag och Leah ska känna oss bekväma med det.
Tråkigt inlägg om massa strunt, aja de blir så ibland.. nu säger vi godnatt! :) ♥

 
 
 
 
 
 
 
 

sleepover

Inatt sover jag och Leah nere hos mamma pga att vi ska (mest jag ;)) hjälpa mamma med massa grejer och Kai, Alva och iza kommer över en stund, så Leah och Alva kan busa lite, hehe ;) inatt ska Leah sova i en resesäng för första gången, spännande att se om vi klarar det. Jag att inte ha henne bredvid mig och kunna känna att hon andas och hon att inte - ja typ samma? inte ha mig bredvid och så...hon sover iaf gott i sängen nu :). Så då säger jag också godnatt! ♥

grattis luna!

Idag ska lilla luna döpas! Så grattis going på din dop dag :) Leah döptes den 1/7 och det gick jättebra, hon var vaken under hela ceremonin och grät inte en ändå gång, duktiga lilla tjej. Efteråt bjöd vi alla på fika i församlings hemmet och Leah fick massa fina presenter, det var en jättefin dag som vi kommer minnas föralltid ♥ leahs gudfar är Sonny bästa vän Emil och gudmor är min bästa vän Karin, kunde inte bli bättre!

Karin, jag, Sonny, Emil, Leah och Frida <3

Lördag

Idag har Jag, Sonny, Frida och Leah varit på fika hos Paula, Andreas, Mathilda och deras ny tillskott Emilia. Mathilda är två år och är hur mysig och go som helst och lilla Emilia är 18 dagar. Jag kan inte fatta att att leah varit så liten!! Jag höll henne en liten stund och man kände sig typ ovan, det kändes som hon skulle gå av om man rörde sig haha. Då var ändå leah minde än Emilia när hon föddes, helt sjukt så fort tiden går. Leah har blivit så stor..  Idag har Leah vart glada tjejen, allt man gjort har varit jättekul och hon gapskrattar när man pratar med henne. Det är så roligt när hon skrattar så hjärtligt, man blir glad i hela själen. Nu ska Jag och sonny se en film. Ha de göttans.

Duktiga storasystern Mathilda och Lilla Emilia <3
 
 
 
 
 
 

typ så här glad hela dagen! sööta unge <3
 

 

fullt upp hela dagen.

Idag hämtade Susanne (och Alva) upp mig och Leah här hemma för vi skulle åka till babyproffsen och lämna tillbaka en overall hon köpt till Alva för den var tyvärr på gränsen till för liten, väldigt synd för den vär fin!. Det sluta med att vi åkte till varje barn butik i hela göteborg på jakt efter overaller och åkpåsar. Men vi båda kom ut ur det hela tomhänta ändå, men det var en rolig dag. Det finns ju typ en miljard olika åkpåsar så det är sjukt svårt att välja. Alva och Leah var hur lugna som helst och hängde snällt på när vi åkte från ställe till ställe.
Efter vi vart i stan var jag hemma hos mamma en stund och vänta på att Sonny skulle sluta. Frida ville så gärna gå till simhallen och bada, så vi gick dit. Leah fick också bada en liten stund då vi tyvärr missat två gånger av babysimmet pga av förkylning,, hon tyckte iaf det var jättekul. Slänger kanske upp en bild på det imån ;).  Nu ska jag nog försöka sova är as trött då jag vart uppe sen halv sju och leah har sovit kasst inatt. så godnatt!
 
 

Roligt när Simpson gäspar hehe..
 

Dumma hunden får ju skylla sig själv om han sätter sig vid henne, haha :P tur att han e snäll.
 

<3<3<3<3
 
 
 
 

 
 
 
 

Bildbomd från i onsdags!



















 

förlåt!

Har verkligen haft fullt upp hela dagen, först var jag, Leah, mamma, Susanne och Alva i Frölunda och shoppa. Sen var jag och Sonny på föräldra möte på Fridas skola när vi väl kom hem fick vi göra middag så
Tiden bara sprang iväg. Mamma köpte iaf en jättesöt vinter jacka till Leah och jag köpte två pyjamasar och ett par simbyxor till lehis. Imorgon ska jag verkligen försöka lägga in alla fina bilder jag tog på små tjejerna när vi var på öppna förskolan. Men nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon. Godnatt :)

ingen dator

Har ingen tillgång till dator för tillfället men idag var jag ju som sagt på öf. Har tagit massa bilder på våra tjejer men får lägga ut dom imån. Nu ska jag försöka sova godnatt!

kommer aldrig på nån bra rubrik!

Idag har jag vart nere hos mamma, brukar nästan alltid vara det när Sonny jobbar sent. Det är så segt att bara gå hemma i så måånga timmar. Karin ringde och ville fika, allid kul att träffa henne, min bff haha...  Vi åt iaf lunch och kolla på bebis saker. Hon ska ju ha barn nu i december, mysigt! längtar till hennes bebis kommer så man kan sniffa lite :P Jag köpte två bodys och tv par byxor. När Sonny sluta åkte vi och kolla bröllopstårtor och det finns ju hur måååånga som helst ju. Skit svårt. Imorgon ska jag till öppnaförskolan med Patricia, Luna, Susanne och Alva ska bli hur kul som helst! Sen på eftermiddagen ska jag och Karin åka och sy upp min klänning :)
Nu ska jag och Sonny se på film, nån Norsk film som handla om en uppfostrings anstalt. Ha de gött så länge!
 
Dålig bild men detta handla jag idag.
 
 
 
Tinda och Leah busa hemma hos mamma. Tindra älskar verkligen Leah och hon får göra precis vad hon vill. hehe.

Tindra typ njuter när Leah drar henne i öronen eller sparkar på henne, för hon kan ju gå ifrån när hon vill men hon ligger alltid kvar, hon brukar till och med somna. Knäppa hund <3
 
 

Idag!

Idag var jag och Leah som sagt hemma hos mamma. Vi gjorde inte så mkt utan såg typ bara på tv och prata.  Smsade lite med Patricia, och vi ska äntligen träffas nu på onsdag och tjöta om allt knäppt som hänt runt omkring medans Leah vart sjuk. Alva och Kai (Alvas pappa) kom förbi mamma och drack en kopp the, såå mysigt att få busa med Alva igen, har faktiskt saknat henne. Hon är så go och charmig.
 

Tror ändå att dom saknat varann också! ;)
 
 

Leah hade sin pyjamas på sig halva dagen, mysigt!. Nellie är såå snäll, duktiga hund <3
 
 
När jag skulle byta blöja upptäckte jag utslag på Leahs rygg. kollade igenom henne och hitta några stycken till i nacken, under hakan och runt munnen, Kai som fortfarande var kvar berätta Om att deras kompis bebis fått utslag och de sökte vård pga av att det kunde vara hjärnhinne infamation. Fick lite smått panik så vi bestämde oss efter rådgivning av några stycken att åka in till sjukhuset för att kolla upp utslagen. Men det visa sig att dom var ofarliga, skönt!

Dålig bild men ungefär såhär såg det ut.
 
Blev ett långt inlägg märkte jag ;)
 

Friska!

Nu är vi friska! Leah är fortfarande liiite snorig men ingen hosta, ingen feber och ingen heshet eller slem, äntligen! Nu kan vi ju träffa folk och inte bara sitta isolerade hemma i lägenheten :) och på onsdag blir det förhoppningsvis babysim :) Idag har vi inga planer men imorgan ska min mamma ha Leah för första gången själv i ca en timma då jag ska iväg på ett möte, ska bli spännande och se hur jag kommer klara mig. Har aldrig lämnat bort Leah innan, Sonny har såklart haft henne ensam men aldrig mer än en timma typ, Har aldrig haft något behov av det. Men nu så ;). Den 29de ska hon ju vara med barnvakt nästan hela dagen och halva natten, kommer typ dö. Men hon kommer vara i trygga händer och inte långt borta om det skulle vara något. Måste lära mig att släppa mitt stora kontrollbehov och inse att även andra kan ta hand om henne och se till att hon är så glad och nöjd som möjligt.  
Inatt kunde jag inte somna låg vaken till typ 04.. Leah vakna och börja prata vid 05, då gick jag upp och gjorde mat. Sen åkte jag med sonny ner till mamma vid 08. Så är rätt trött idag, Men det gör inget för nu är vi iaf friiiiska!! :P
 

Det är så roligt nu när Leah lärt sig förflytta sig med sin gåstol, helt plötsligt är hon och äter lite på bordet. haha såå söt!

..

Idag har vi bara vart hemma och tagit det lugnt. Vi alla har mått kasst hela helgen så vi har inte fått mkt planering gjort inför 29.. inte långt kvar!. Leah mår bättre nu och är mkt piggare men hon vill fortfarande inte äta så mkt.. hon har redan gått ner nästan 300g. Nu tittar jag och Sonny på en film som går på elvan, ganska rolig faktiskt! :)

igår

Var vi ju som sagt inne med Leah på östra igen,. Eftersom vi hade både Frida och Elias hemma kunde vi inte vara med båda två så min mamma var med mig på sjukhuset. Leah har ju ätit dåligt hela veckan och igår vägra hon helt att ta flaskan. Fick i henne max 90ml på hela dagen dessutom hade hon vattnig diarré så hon förlorade mycket vätska. Hon såg ut som ett litet spöke helt vit i ansiktet och lila runt ögonen. sköterskorna försökte få i henne vätske ersättning men hon bara spotta ut det. De försökte även hitta kärl för att ge henne dropp men dom hitta inga som dög i vare sig fötter eller händer, så de avvaktade med det. Sen fick hon smärtstillande och medicin mot illamående och då åt hon typ 50ml till. Läkarn visste inte riktigt om hon tyckte att hon behövdes läggas in eller inte, men eftersom hon åt 50ml ville jag gärna hem och försöka att få i henne mer hemma och det fick vi. Men om hon skulle bli mer slö måste vi åka tillbaka. Idag mår Leah bättre och äter iaf mer än igår men ändå ingte lika mycket som hon gjorde när hon var frisk. Men det går åt rätt håll iaf! :) Nu sover hon lite middag och vi passar på att ta det lungt framför Teven en stund. Hörs kanske senare! :)
 

lillpluttan <3
 
 

jobbig dag

Spenderat mesta dels av dagen på sjukhuset med Leah.. inget så allvarligt men är för trött för att blogga om de i dag. Så hörs imorgon, har en heeeel del sömn att ta igen, godnatt!

lyckanmedleah.blogg.se

Livet som fru, mamma och bonusmamma.

RSS 2.0