ett åringarna

Nu är alla leahs bffs ett år! Helt galet vad tiden går fort. Luna fyllde ett i tisdags men vi var på kalas där i söndags och padde och martin hade ordnat ett jättefint kalas :) av leah fick luna en fotobok med massa bilder på dom två ända från dom var tre månader tills nu. Som sagt innan tiden går såååå fort! Hon fick också en rosa boll med hjärtan på och en liten söt klänning :). 
Pappa är påväg hit nu för att fortsätta bygga på vår altan de kommer bli superbra och jag längtar otroligt mkt till alla grill kvällar vi kan ha där i sommar :) att bo såhär passar verkligen mig jag är ju uppvuxen i hus så att bo i lägenhet var aldrig min grej. Nästa gång vi flyttar blir till hus :) men de är ett bra tag kvar. 
 
Leah ramla förra veckan när hon försökte ta sig förbi vagnen och upp för trappan men hon misslyckades och ramla mellan vagnen och trappan hon slog sig ganska illa och blev blå både på kinden huvudet armen och benet.. senare konstaterades det att hon fått hjärnskakning :( lilla pluttan.. men hon mår bra nu. Hon hade väldigt ont i ca 5dagar efter fallet men är nu återställd. Skönt. En ordentlig trappgrind inhandlades samma kväll. Nä nu ska jag gå och pussa på mitt troll. Vi hörs!!. 

börjar komma iordning

Vi börjar sakta men säkert komma iordning här henma. Alla väggar som vi avskydde är nu målade i vitt så nu behöver vi bara sätta upp tavlor och sånt :) sen har vi några lådor kvar att packa upp men man vet inte vart man ska ställa allt bara, man har så mkt skit och då har vi ändå slängt hur mkt som helst.
Har ju äntligen tagit hem mina hundar och dom ääälskar det. Dom får springa lösa varje dag och busa i trädgården. Så skönt att nellie äntligen trivs hemma hhos mig :) hehe.
Idag har jag och leah vart en sväng på allum. mötte upp bästis padde och luna och vi käka lite lunch och snacka :) på torsdag kommer som hit :) skooj!
Köpte skor till frida och ett par sandaler till leah :) sen köpte jag en baströja till leah och strumpor till dom båda.
Vi hörs! :) ♥

kalaas!

 
ÅÅÅÅÅ allt jag skrev försvann!!
jaja orkar inte skriva om allt. men Leahs kalas var iaf suuuper lyckat och Leah blev så glad för alla fina saker hon fick :)  på bilderna äter Leah fruktsallad med grädde, väldigt gott tyckte hon :) och på den sista bilden var de premiär i gungan haha. rooooligt!
 
Tack alla som var med och fira Leahs stora dag! :)
 
 

Ett helt år!!

Idag fyller leah ett år, det är ju heeeelt galet vad tiden går fort! Ett år har gått sedan jag fick upp henne på bröstet efter en förlossning som tog tre dygn. Ett år!! Det känns ju som igår!? Tiden går alldeles för fort och nu har jag helt plötsligt en ettårig dotter och inte längre en liten bäbis. Fast hon kommer alltid vara min bäbis. Alltid. Idag ska leah firas med ett stort kalas, har hyrt en lokal och vi blir ca 50 pers. Jag ska göra en fruktsallad till leah och hennes bff luna och alva och till de stora barnen och de vuxna får goooood tårta :)
Vi hörs nu ska jag pussa ännu mer på min ettårig! ! ♥

lyckanmedleah.blogg.se

Livet som fru, mamma och bonusmamma.

RSS 2.0