Mamma 50år!!!

Igår fyllde min mamma 50år! Dagen börja med att jag hämta mamma vid 11.30 hon hade ingen aning om vad som väntade henne, hehe så kul att överraska någon men massa roligheter. vi åkte först till hagabadet där jag bokat tre rätters lunch, de var såå himla gott. Sen checka vi in och fick badrockar, handduk och tofflor sen bytte vi om till badkläder och mamma fick massage jag låg i relax rummet och läste en tidning så länge. Efter det badade vi lite för att sedan få duo behandling en fick ansikts behandling medans den andre låg i ett bad med undervattens massage sen bytte vi :). När vi var klara klädde vi på oss och jag sminka mamma och gjorde henne fin. Vi promenerade ca 300m till en frisör salong där fick mamma färga håret och klippa sig, och hon blev sååå snygg! Efter det väntade en taxi utanför som körde oss till bamboo där Sonny och Robert vänta. Mamma satte sig och jag smet iväg och mötte upp hennes bröder som mamma självklart inte visste skulle komma. När vi alla kom till bordet blev mamma så glad att hon börja gråta haha. Hela dagen och kvällen blev så himla lyckad! Leah var med Sonny hela dagen och sen var hon hos sin farbror och faster en stund på kvällen och hognagde vart en ängel :) hundarna tog Kai och Susanne hand om, så himla snällt!. Tror mamma hade en kanon dag :). Tack till alla som hjälpt till, ni är guld värda :). 
 
Idag var vi hemma hos mamma och firade lite till med morfar och bitte. Och jag baka en jättegod kaka med citron och hallon, den uppskattades ;). När vi kom hem sen slappade vi bara och lekte med busfian. Och nu på kvällen tog Sonny ut leah på en lång promenad och vad gjorde då jag med egentiden? Jo jag storstäda haha. Men de är så skönt sen när det är färdigt, så nu är det skinande rent här hemma :). 
 
Hoppas ni alla har haft en bra helg för de har vi haft :) 
 
kram så länge <3 
Liten leah :)

Glaaad tjej

Leah är glad nästan hela tiden och äter som vanligt igen, sååååå himla skönt!! Så nu mår vi alla toppen :)
de hittade aldrig vad felet var med henne så de är lite jobbigt. Man vet ju inte om det händer igen men jag hoppas verkligen inte det.  leah har sagt mamma flera gånger nu och jag blir så glad. Det är typ de bästa ordet som finns och ännu bättre är det när jag vet att det är mig hon menar, ännu roligare är det när hon kallar Sonny mamma hahaha... Han tycker inte det är lika roligt dock :p. 
Idag har jag och leah myst med Susanne och Alva. Nu känns det som tjejerna får lite mer utbyte av varandra. Och de var jättekul att träffa dom igen.  
Imorgon har vi Inga planer utan vi ska nog bara gå hemma, men de kan ju va kul de med? eller inte. Jaja. 
nu ska jag kolla lite tv, ha det bäst alla. 
Gammal bild.
måste ha nån konstig inställning på bloggen för jag kan inte lägga in nya bilder via ipaden eller mobilen. väldigt skumt och extremt störande. 

Hemma över natten!!!! :D

På dagen idag ville leah som vanligt inte äta så dom mata henne med ersättning via sonden. Innan har dom bara gett dropp via den. läkarn sa vid fyra tiden att vi inte fick åka hem idag heller då hon fortfarande inte äter och för att få åka hem måste hon äta MINST 500ml på egen hand. minimum för henne är egentligen 700-900ml. Men snuttan ville Inte äta ändå fast att jag försökte med allt. Allt ifrån spruta till sked och att ge när hon sov mm. Men sen vid kl 18 var det som om nått vände och helt plötsligt sluka hon 100ml. Sen 20ml till och sen åt hon även fem skedar med pasta och köttfärssås och 100ml päron puré haha. Jag som verkligen ville åka hem fråga då om vi fick  åka hem över natten då hon ätit så bra. Men sjuksköterskan tyckte ändå det var bra att vi stanna över natten så dom kunde hålla koll på henne. Men jag sa att jag kunde försöka mata på henne hemma och att vi kunde höras på telefon under dagen imorgon. Så han gick och hämta en läkare som kom och kolla på henne, läkarn tyckte att hon lät väldigt rosslig på andningen. Sen bestämde han sig för att vi fick åka hem på permission över natten då hon fått i sig så mkt under kvällen och att dom matat på henne bra via sonden på dagen. Jag blev såååå glad. Så himla skönt för både mig och leah att få sova i våra sängar inatt :). Som vi längtat. Efter fem dagar på sjukhus är det himla skönt att vara hemma och jag hoppas innerligt att vi får stanna hemma. Att vad det nu var hon hade är borta nu och att hon kan få må bra och hinna utvecklas och inte bara lägga all sin energi på att bli frisk. 
 
Imorgon ska vi på begravning för Sonnys farmor som tyvärr gick bort för några veckor sedan. Så det passade så bra att vi fick komma hem så jag kunde duscha och göra mig i ordning. hade vi vart kvar på sjukan hade min underbara mamma kommit och vart där med leah medans jag var på begravningen. Hon ställer alltid upp min fina mamma. Undra vad jag skulle gjort utan henne? Är otroligt glad att vi har den kontakten vi har och att hon alltid finns där för mig. 
nä nu ska jag sova i min otroligt sköna säng  mittemellan dom jag älskar mest i hela världen, leah i sin spjälsäng på ena sidan och Sonny på anda. Jag kan helt enkelt inte ha det bättre! 
 
måste bara tacka alla som hört av sig och erbjudit sin hjälp ni är underbara allihoppa!! 

Ännu en natt..

Vi är fortfarande kvar på sjukan.. Leah vill fortfarande inte äta. natten som var hade hon sond som dom gav dropp i men kl 04 drog hon ut den själv. Som tur var hann hon få allt hon skulle. Men eftersom hon ätit så dåligt idag endast 120ml på hela dagen satte dom en ny sond.. nu måste hon bli bra! Idag har dom röntgat hennes lungor och dom såg som tur Var bra Ut. Sen har dom stuckit henne i foten och tagit en massa olika blodprover, hoppas jag får svar på dom Imån. 
Tycker det är trist här och personalen är ganska dålig. En av dom var jätte nära på att ge leah fel ersättning, en med mjölk i! Fan de kunde gått illa. Som tur var va ersättningen för varm så jag var tvungen att vänta lite innan jag gav och efter en stund kom personalen inspringandes och säger att hon råkat ge mig baby semper, leah ska ju ha althera.. Tur i oturen att den var för Varm. Sen har ingen brytt sig om mig överhuvudtaget, visst det är leah som är sjuk och ligger inne men när dom vet Att jag är helt ensam och dessutom inte får ta ut leah ur rummet och gå typ 30 meter till en cafeteria. Och jag säger att jag inte ätit och är hungrig och ingen erbjuder sig att hjälpa mig Utan de bara säger att det är en risk att ta med leah till cafet. Det är fan dåligt. Men som tur är har jag en otroligt snäll mamma och bror som kom och hälsa på en snabbis så mamma kunde passa leah så jag kunde gå och köpa mig något som tyvärr smaka jätte illa.. Så hela dagen idag har jag haft skit ont i magen pågrund av att jag inte ätit. När Sonny sluta jobbet kl 18 så kom han och Frida med mat till mig iaf. Och jag gick bort till pressbyron medans han var här hockey köpte på mig lite mat så jag har imorgon. Nä nu ska jag försöka vila lite kl 00 kommer dom och ska mata leah i sonden. Så godNatt. Hörs imorgon om jag hinner/orkar. 

nu måste detta vända!!

Vi fick komma hem på söndag dag. Åka tillbaka på söndag kväll då hon åt alldeles fför lite. Fick vara hemna hela dagen i måndags för att återigen behövas läggas in på måndag kväll. Då satte dom en ny sond och vätska upp henne under natten. Idag har dom tagit en massa prover och även röntgat lungor. Hon har fått en massa prickar överallt så nu utreder dom henne för en sjukdom som endast drabbar 50 barn om året i sverige. Så de är en väldigt ovanlig sjukdom. Jag tror själv inte att leah har det. Men o andra sidan skulle det inte förvåna mig. Leah lyckas ju få allt och varför bara dra på sig ett vanligt virus när man kan ha en udda sjukdom som ursprungligen kommer från japan?. Leah har vart speciell ända sen hon låg i magen. Jag hoppas verkligen inte att det är den sjukdomen för det är en lång behandlings period med många risker. Men om det skulle vara den så får vi ta det som det kommer. Leah har ju visat sig vara en riktig kämpe många gånger. Min skatt. Vi får väl se när vi kommer hem från sjukan denna gång.
Vi höres ♥

Hjärtat brister

När man ser sin lilla tös såhär dålig :( hon har sond som hon fått dropp i hela natten och vi försöker mata henne så ofta det bara går men hon vill inte ha så mkt. men hon har iaf ätit mer idag än igår. Vi kanske om vi har tur får åka hem på permention över natten om hon får i sig lite mer mat. Dom vet ju inte vad det är för fel med henne än. Men dom misstänker nån virus infektion i magen. Idag har hon vart dålig i magen och de har även kommit lite blod... Men leah är så jävla duktig ni kan inte fatta hur stolt jag är för att just jag är hennes mamma. Hon är världens bästa unge hon har bara lite otur med sjukdomar. Leah sover mest hela tiden och när hon är vaken gosar hon bara. Hon är duktig på alla undersökningar men blir jätte ledsen när dom kör in saker i näsan på henne. Tyvärr görs många tester just i näsan. Plus att hon har en slang Där. Febern var även lite bättre idag "bara" 38,8 imorse. men då hade hon fortfarande lite febernedsättande kvar i kroppen. hör av mig när jag vet mer. 


 

Östra

 
 
 
min lilla plutt är sjuk :( hon har Hög feber 40,3 och är hängig och krasslig. Sen börja hon ramla från sittandes åt vänster och hon brukar vara väldigt stabil. Sen vill hon inte ligga på rygg heller helt plötsligt. Hon blir jätte ledsen och Slänger sig åt vänster sida. Igår åkte vi in till östra med henne men eftersom de var så lång väntetid där sa som att vi kunde åka till vårdcentralen i gamlestaden för en bedömning. Väl där tyckte dom att vi borde åka tillbaka till östra då dom tyckte hon var såpas sjuk. Men vi gjorde valet att åka hem istället och ringa barnmedicin på morgonen istället då klockan ändå var tolv. så imorse ringde vi bm och vi fick träffa en barnläkare. Hon tyckte leah hade konstiga symtom och var såpass hängig och dålig så hon skicka oss till östra igen men denna gången fick vi en remiss. När vi kom fram gick allt jätte fort och vi fick träffa läkaren på ca 20min. Han bedömde att leah var såpass påverkad och dålig att han besluta att lägga in henne. Hon har dessutom inte ätit på hela dagen och inte kissat.. Så nu ska dom sätta sond och ge henne dropp så hon får i sig vätska. Stackars min lilla plutt unge.. På barnmedicin ville dom göra ett urinprov men eftersom hon inte kissar fick dom sticka en stoooor nål via magen in i urinblåras. Fy faaaan va hemskt det var!! Leah grät och jag grät. Usch fy de var nått av de värsta jag sett.. Nu håller vi tummarna att busfian blir bra snart för detta är inte kul!! :(
 

Nyår

Nu har leah firat sin allra första nyår, sovandes dock men ändå. Hon firade säkert massor i drömmarnas land ;) vi var hemma hos Tommy och Johanna med alla i familjen dröscher och hade det jätte mysigt :) jag stannade inne vid tolv slaget då leah som sagt sov och jag ville liksom inte väcka henne och bröta på henne en overall för något hon inte ens har någon glädje av. Men Sonny och dom stora barnen gick ut iaf :) leah är fortfarande lite krasslig men det går åt bättrings vägen iallafall.
År 2012 har vart det bästa året i hela mitt liv. Jag har fått världens finaste och goaste lilla bebis, jag har gift mig och jag har fått en till bästa vän som dessutom är mamma till leahs bästis hehe. Nu får vi hålla tummarna att 2013 blir lika bra som året som varit!
Gott nytt alla!!!

lyckanmedleah.blogg.se

Livet som fru, mamma och bonusmamma.

RSS 2.0