pingu älskarn ;)

Leah har vart väldigt jobbig med maten ett bra tag, hon bara spottar ut hela tiden och äter typ bara efterrätt men de spottar hon också efter några skedar. Men sonny kom på den briljanta idén att sätta på pingu på telefonen så hon fick titta på de medans hon åt. Och nu äter hon utan att spotta en ända gång!! Haha tokiga unge. Men så fort vi stänger av pingu eller inte satt på den så spottar hon med en gång. Så nu tittar vi på pingu vid varje måltid och leah äter som aldrig förr! De får de lätt va värt man kan lixom inte leva på endast smörgås och bebis riskakor. Men nu äntligen äter hon vanlig burkmat. Tack pingu! Hahaa.

Sen sist har vi faktiskt inte gjort så mkt, jag har jobbat ganska mkt, mest nätter så leah har busat med mormor en del och med sin pappa såklart. Om exakt 8 dagar får vi nycklarna till vår bya lägenhet så packat har vi också gjort en himla massa. Känns helt tomt i lägenheten utan tavlor och prydnadsaker. Hela elias rum och fridas är helt ner packat, vardagsrummet är nästan klart så de är inte nkt kvar nu.. vi har även slängt väldigt mycket. i morgon ska jag jobba kväll och på onsdag ska jag förhoppningsvis träffa padde och luna, äääntligen!

Ha de bäst vi hörs!
(Vet att jag är säääämst på att blogga)

Tack bästa du!

Tack padde för den nya headern! Är sjuuukt nöjd och du är verkligen grym! :D Kännde att den förra börja bli ganska gammal så padde gjorde en ny till mig. såå snällt :) jag fattar inte ett dugg av sånt där så jag är glad att jag har en bff som är så duktig! :) 
 
Vi har inte gjort så mkt sen sist så jag har inte direkt nått att blogga om, men imån ska jag och padde ut och göra stan osäker (hahahah årets skämt:P) men de ska bli grymt kul och är redan taggad till max!
vi höres!
 
Lilla tjockisen! :)

Mer tid tack

Vart tar all tid vägen egentligen? de känns som att jag inte hinner med nått. de är så mkt jag vill göra men tiden räcker liksom inte till. Jag har börjat jobba en hel del och det känns både roligt och tråkigt på samma gång. de tråkiga är att jag inte kan träffa mina vänner lika ofta längre och när jag är ledig känns de som att jag inte räcker till.. jobbig känsla faktiskt. Vi flyttar om 3veckor (!!) och jag har inte packat en enda låda än. bra där. Sonny har packat några stycken iaf. Han vill att jag ska börja packa men jag hinner ju inte. på dagarna har jag fullt upp med min lilla skatt och på kvällerna jobbar jag .Han vill ju att jag ska jobba samtidigt som han vill att jag ska vara hemma och fixa. Jag hade behövt minst 5 timmar till per dygn. jaja de ordnar väl sig.
 
Leah är iaf hur duktig som helst nu. hon tar sig fram fortare och fortare. kryper på mattan och hoppar på rumpan på golvet. hon ställer sig upp mot allt och kan även stå utan att hålla i nått, och idag tog hon ett litet steg men hon märkte nog inte av de själv haha. Nu har även leahs 10de tand tittat upp, 6st där nere och 4st där uppe, stoooora tjejen!
I tisdags var vi iaf en stund med susanne och alva och de var jätte mysigt. vi luncha och lekte med våra sessor. Leah kan bli jätte arg på stackars Alva när hon försöker ta leahs leksaker haha. hon skriker verkligen på henne, jag försöker säga till henne att vara snäll men hon förstår nog inte riktigt. de ser ganska roligt ut när hon blir förbannad och gapar och viftar med armana mot stackars Alva som bara tittar på henne. Blir nog bättre när hon blir större och förstår vad man säger till henne. 
 
Jag ska jobba torsdag och fredag och på lördag ska jag och Patricia gå ut! haha har inte varit ute och "festat" på över två år, så de ska bli hur kul som helst! Var iofs ute på min möhippa men jag drack inget då, var alldeles för närvös över Leah då hon var hos min mamma själv för första gången och jag ville inte att hon skulle sova där utan jag ville kunna ta hand om henne både på natten och morgonen sen. Nu har jag inte längre några problem att lämna leah dagtid hos mamma då jag vet att Leah avgudar sin mormor och hon blir aldrig ledsen eller orolig där. men Nattetid kan jag inte lämna henne. de går bara inte, Jag vill inte att hon ska sova borta. jag har ju jobbat natt och då går de bra men då är hon ju hemma i sin säng med sin pappa. så då är de inte jobbigt. och hon sover ju hela nätterna.  har sovit hos mamma med henne några gånger och det går iaf jättebra men känner mig inte bekväm med att lämna henne där på natten, hade inte kunnat sova utan henne. hon är ju mitt allt!
 
lite bilder
 
 

heeej ;)

var ju på ett års kalas i lördags för lilla Alva. Susanne och kai hade ordnat det jättefint! tror alva uppskattade presenten från Leah också ;). Och i söndags var vi på Thedors dop och de var jättefint det med. ett väldigt personligt och bra dop. Karins mammas man är ju präst så det var han som döpte lille theo. efter cermonin i kyrkan var vi i församlingshemmet och fika. dom öppna alla theos presenter och när dom var klara gick Rickard ner på knä och fria till karin! de var såååå fint!! inte ett ända öga var torrt. Modigt av Rickard att fria inför alla och jag är så glad att jag fick bevittna detta fina ögonblick!
 
Leah är förkyld och rosslig. jobbigt att hon alltid ska få problem med andningen så fort hon blir förskyld, dumma astma!. igår när jag skulle byta blöja på leah skrek hon plötsligt till och de bara rann massa blod från näsan. jätte läskigt! men ringde 1177 och dom sa att de inte var nån fara iaf., men jag blev ricktigt rädd. De såg ut att vara maaassa blod men ögat lurar ju en ganska mkt också. men de kom blod överallt i munnen på henne och på hennes kläder. usch hoppas det aldrig händer igen! som tur var va sonny hemma. Fick panik och bara skrek att han skulle komma. stackarn som satt på toa haha. Hatar att se min docka sjuk.
I veckan har vi inte gjort så mkt, vart hos mamma och myst lite sen har vi bara vart hemma. skönt att vara det också ibland. har jobbat en del också. ganska gött att dryga ut mamma dagarna lite och att få lite extra i kassan. tänk om en månad flyttar vi! och fick i onsdags bästa beskedet också, Karin och rickard har fått en lägenhet bara 3kilometer från oss! såå göööött! härligt med en vän så nära. och 3km kan man ju lätt gå :).
 
Leah har börjat ta sig fram jätte mkt nu och hon ställer sig upp hela tiden. hon växlar mellan att krypa och hoppa fram på rumpan haha söta unge <3.
 
Lite bilder :)

lyckanmedleah.blogg.se

Livet som fru, mamma och bonusmamma.

RSS 2.0