ja nu är de midsommarafton

Och jag jobbar. Men slutar 07 så då blir de att sova några timmar för att sedan åka och fira med sonnys familj en stund sen kommer vi att vara hemma, kan ju inte lämna tindra allt för länge. Ska bli roligt att se om leah fattar nått av denna dag. Hon ska iaf ha fin klänning och få lyssna på midsommar låtar i jonsered. Hon är ju lite liten än att dansa runt men hon älskar ju musik så hon blir nog lika glad av att lyssna och titta på alla andra :) vet inte ens vad jag ska ha på mig än men de löser sig nog. Hoppas ni alla sover gott just nu och får en bra dag :) glad midsommar!
fridas lilla stella ♥

hej hej hemskt mkt hej

Har inte bloggat på evigheter men dagarna går så fort så jag hinner inte riktigt med. Har inte en lugn stund här hemma med en galen liten ett åring och när hon sover har jag tusen andra saker att göra. Vi gör inte så mkt om dagarna utan är bara hemma och tar hand om valparna. Men ett lekplats besök om dagen försöker vi iaf hinna med :) inatt och imorgon natt ska jag jobba sen är jag ledig över midsommar för att sedan jobba måndag, torsdag fredag lördag natt. Känns jobbigt men nödvändigt. Om allt går som planerat ska vi åka till Thailand i februari! :) om frida bara kan få ledigt från skolan :) har lite panik över att resa med leah men de ska nog gå fint :). Idag har jag och sonny vart tillsammans i 4år och 11 månader. Vart tog den tiden vägen egentligen? Jaja nu ska jag försöka sova lite så jag orkar jobba hela natten.
gott med glass ;)

Måndag

Idag kommer bästa bästis padde hit :) ska bli skoj de var allt för länge sedans vi sågs. Leah blir ju också glad att hennes bästis luna kommer :) om de fina vädret håller i sig blir det säkert bad för tjejerna i poolen. Skooj. De har inte hänt så mycket sen sist.. så vet inte riktigt vad jag ska skriva så vi höres! Puss och kram

3små bebisar

Igår kom dom, tindras små bebisar. Tyvärr var hon tvungen att akutsnittas då förlossningen inte kom igång ordentligt så både valparna och tindra riskerade att dö annars. Men allt gick jättebra och tre friska valpar kom till världen, 1hane och 2tikar. Tindra var väldigt groggy och medtagen och brydde sig inte alls om valparna till en början, men nu vill hon inte ens ut och kissa. Hon tar hand om dom jättefint och verkar må bra :)

plask plask

Idag är de strålande sol och 25grader helt underbart. Så vi satte upp leahs pool och hon var såå lycklig haha. Hon plaska och gick runt och tyckte de var super kul! Förra sommaren köpte jag en uv dräkt till henne och den var lite liten nu men den funkar ett litet tag till iaf. Får köpa en ny nästa gång vi är ute och åker. Idag har vi bara njutit av de fina vädret på altanen och leah har lekt med vattnet hela dan. Hon har badat och plaskat med händerna i poolen om vart annat. Såå söt. Tindra kniper fortfarande men de borde vara dags snart. Nu har hon slutat äta och de brukar dom göra när det är på gång, så vi får väl se om vi får bebisar inatt :) ha de gött i solen :)

lyckanmedleah.blogg.se

Livet som fru, mamma och bonusmamma.

RSS 2.0