tomt

Nu blir de tomt här hemma. Buster åkte hem till sin nya familj igår och gaya åker idag. Nu är de bara lilla stella och tindra kvar, men dom ska ju stanna för gott som tur är :) på onsdag åker jag sonny och leah till Tyskland och ska bila runt. Ska bli så kul. Och i september åker jag och min lillasyster till london. Först var tanken att vi skulle åka till Turkiet men jag vågade faktiskt inte. Åka själv med leah utan sonny. Man vet ju aldrig vad som kan hända.. så de blev london istället. Men leah ska vara hemma med sonny. Jag har aldrig varit utan leah aldrig sovit utan henne.. men de ska nog gå bra.. har ångest redan nu men jag vet ju att hon kommer ha de jättebra med sin pappa. Får kanske öva nån natt nu innan. Får försöka att våga ge över lite ansvar, sluta vara sån hönsmamma.. jaja de ordnar sig nog. Resan är redan bokad och betald så att ångra sig är inte längre nått alternativ. . Usch. Vi hörs.
inga ord i världen kan beskriva min kärlek till dig, min lilla troll unge ♥ du är mitt allt.

lediga dagar ♥

Är nu inne på andra dagen med lite ledighet på schemat, så skönt men börjar dock jobba igen på onsdag. Igår var vi på utflykt jag leah och sonny. Och idag spenderade jag dagen på lisseberg med min lillasyster emma. Mysigt. När jag kom hem igen vid 19 tiden busa jag och leah på studsmattan en stund, och hon tycker de är suuper kul att springa runt där haha. Leahs hörn tänder har börjat komma fram nu, hittils är det en i överkäken som är synlig. Men man ser att tre till är på väg och man märker att de kliar. Hon vill gärna bita på saker och går ofta med ett finger i munnen. Min stora lilla tjej.

sommar

Sonny ska vara hemma hela sommaren. Och jag jobbar, men de är bra för leah att få vara med sin pappa också :) jag jobbar ju bara nätter så jag är ledig ganska mkt också. Så vi får ta vara på sommarn när jag är hemma. Vi har även börjat leta resor. Först var tanken att vi skulle åka till Thailand i februari men vi har ångrat oss lite. Vågar inte åka så långt med leah, vi har ju aldrig flygit innan. Så de får bli typ turkiet eller nått. Jag och padde har börjat en kurs med våra hundar, rallylydnad. Och de var jättekul. Nellie är super duktig men med mig är de värre. Jag har ingen koll på vart jag har mig själv haha. Jaja får öööva!. Häromdagen var vi vid en sjö och leah tog sitt första dopp utomhus. Och hon älska det! Skrattade och plaska :)

något bättre

Leah mår lite bättre idag men hon är fortfarande gnällig och äter inte men hon dricker lite nu iaf. Dagen efter den höga febern fick hon massa utslag i blöj området. Nu har hon även några prickar på händer och fötter och mage och läkarna såg prickar bak i svalget. Det går höstblåsor på Alvas dagis så möjligheterna att det är de hon har är ju ganska stora. Hoppas hon mår bättre snart och att det bara är höst blåsor som hon har. För det är iaf i de allra flesta fall helt ofarligt.
man kan ju inte tro att hon på denna bilden hade 41 graders feber.. lilla dockan ♥

påväg hem

Febern har inte gått ner men vi får åka hem över natten och försöka få i henne vätska. De ända hon ätit idag är 3 pinnglassar. Ingen vätska och ingen mat. Vi ska åka förbi ica nu och köpa mer glass och annat gott. Hoppas hoppas att hon vill ha nått annars blir hon inlagd igen. Suck. Hatar att hon jämt ska bli så sjuk.. hon behöver väl inte vara lik sin mamma i allt? Var ju också väldigt sjuk som barn. Vi ska ge mer alvedon och ipren hemma nu. Blir ingen sömn inatt, är livrädd för feber kramper.

41.0

I temp nu.. är inne på östra och väntar på prov svar. Läkare fick vi träffa nästan direkt..

feber..

Min lilla plutt har fått feber, hon är inte sjuk i övrigt men har 39.9 i temp och är jätte hängig. Hon har suttit i mitt knä hela dagen, i vanliga fall sitter hon inte still en sekund.. usch hatar när hon är sjuk :( Igår var vi och handlade ett par stövlar till till leah. Hon behöver ju ett set på dagis och ett hemma. Tänkte att hon får ha polarn och pyret regn setet på dagis så köper jag nått annat hem. Förra veckan köpte jag stövlar regn jacka och byxor och en regn hatt på p.o.p till henne. Vill att hon ska ha bra saker till dagis. Köpte även en till skal jacka och en vindtät fleece där. Så nu ska jag bara köpa en till sån fleece så hon har en hemma och en på dagis. För jag känner mig själv, de kommer inte funka att bära fram och tillbaka för jag kommer glömma. Så hon får ha två uppsättningar så hon aldrig blir utan :). Igår fick hon ett par viking stövlar och ett par gympa skor typ :) jätte söta. Hennes vanliga kavat har hon vuxit ur så hon behövde ett par vanliga skor också. Hon har ju kavat sandalerna ett par fejk crocks 2 par gummistövlar och gympaskor och två par sandaler till så hon klarar sig nog :) Nä nu får jag försöka få i leah lite mer glass ( det ända hon vill äta men bättre de än inget)

lyckanmedleah.blogg.se

Livet som fru, mamma och bonusmamma.

RSS 2.0