:(

Bara för att jag sa att Leah inte hade nån feber igår fick hon självklart hög feber inatt 39, 5' stackarn.. gav henne en panodil supp så på morgonen hade hon "bara" 38, 5'.. nu måste detta ge sig!

Ingen förbättring

Tyvärr är det ingen förbättring i vår lilla sjukstuga,. Leah hostar till och med mer nu. Hon hostar så hon spyr massa slem och den lilla mat jag får i henne. Hon hostar sig igenom nätterna så det blir inte mycket sömn för nån av oss. Nått positivt är att hon inte har feber längre iaf. Idag har vi inte gjort nått, bara vart hemma och försökt bli friska det är så tråkigt att vara sjuk. Jag vill ju träffa Luna och Patricia och Susanne och Alva.. Det blev ju inget babysim igår så nu håller vi alla tummar vi har på att hon är frisk tills på onsdag så vi kan gå dit. Imorgon ska Sonny också vara hemma för att hjälpa till med Leah då jag också är sjuk som sagt, skönt. Leah ligger och sover för natten i sin säng och jag tittar på CSI och dricker te. Jag hör hur hon hostar där inne, stackars liten. Så dumt att man inte kan ge nån host medicin till så små..   Ska starx gå och lägga mig så man orkar vakna tusen gånger inatt för att se till så leah inte sätter slemmet i halsen när hon hostar.
 

Leah och min Nellie bellie för några veckor sedan <3

sjukstuga

Nu har även jag blivit sjuk, är förkyld och har sjukt ont i huvudet. Är det så här Leah känner sig förstår jag att hon är ledsen.. jag fick ta bussen hem till mamma imorse då dom stängde av elen pågrund av nått arbete dom skulle göra. Sen var jag tvungen att gå till apoteket då leahs Alvedon var slut, i centrum träffa jag på Patricia och lilla luna av en slump, luna mådde som tur är bra, sköönt! Nu ska vi sova och hoppas att vi mår bättre imån godnatt!

måste rekommendera

En bok som jag fick låna av Paula, Hungerspelen heter den. Första boken har ju kommit ut på film nu, men den är som ett skämt om man jämför med boken. Jag läste ut alla tre böckerna på mindre än en vecka jag kunde lixom inte sluta läsa, hehe. och jag brukar typ aldrig läsa böcker men dessa tre böcker var grymt bra. Så vill ni ha en bok som har allt så är hungerspelen triologin ett perfekt val! :)
 


Östra igen

Ringde 1177 imorse igen då Leah fortfarande inte vill äta så bra och hon kissar mycket mindre (inte så konstigt) dom sa åt oss att åka in med henne igen. Sonny åkte hem från jobbet för att köra in oss sen åkte han hem igen och bästa Matilda följde med som sällskap. väl där inne fick vi komma till ett rum och träffa två sköterskor relativt fort, och självklart just då är Leah hur glad och pigg som helst. Precis som hon inte alls är sjuk, så dom tyckte inte det var värt att vi vänta på nån läkare utan sa att vi skulle komma tillbaka om hon blev jätte hängig. blev lite frusterad då dom på 1177 sa att vi skulle åka in och när vi är där sa dom att vi kunde att åka hem igen, det känndes sååå onödigt att behöva utsätta Leah för all annan smittorisk där om det nu inte behövdes. Men hur som helst är Leah inte sitt vanliga glada jag, och hon mår verkligen inte bra. Om jag inte ger feber nedsättande var femte timma stiger tempen med en gång till 38.5, så frisk är hon inte. Näsan måste jag skölja med koksalt och tömma på massa snor ofta för annars får hon svårt att andas, och hon hostar tills hon spyr.. stackars lilla plutt. Alva har samma symtom som Leah med feber och ont i halsen hon äter tydligen inte heller bra, men hon har inte fått krupp iaf, stackars lilla Alvis jag och Leah tänker på dig och hoppas att du blir frisk snart!.
Sjuksköterskorna rekomenderade att ge Leah fruktpuré då det är många bra vitaminer och ännu en födokälla, dom sa - det gillar alla barn och du kan även lägga några skedar puré i vatten så det blir saft så hon får i sig mer vätska. (jag är inte för att ge så små barn saft, men självklartär jag villig att prova allt för att min lilla tjej ska må bättre) 
Snälla Karin hämtade upp mig och Leah på sjukhuset så vi slapp åka buss hem, och Matilda gick och hälsa på sin mormor. Jag och Karin åkte och handla lite på ica och sen släppte hon av mig hemma, så himla snällt att du köra, tack!. När Sonny kom hem åkte vi och beställde blommor till den 29sep, det kommer bli såå fint! sen åkte vi till ica för att inhandla fruktpuréer, jag köpte en päron, en persika och en äpple. Sonny tyckte vi skulle pröva päron först för de gillar ju alla. Vi satte Leah i sin stol och jag gav henne en sked, och Hon grimaserade som om jag gett henne råttgift, hon tyckte det var skiiitäckligt! haha så söt. försökte även blanda det med vatten men NEJ aldrig i livet att jag dricker det där måste hon tänkt, haha. och så gick det med den planen att försöka få i henne mer mat/vätska. imorgon får vi försöka med nån av de andra puréerna. Nu har Leah somnat för natte och jag håller alla tummar jag har för att hon ska få sova gott och slippa hosta. 
 
Denna glada lilla tjockisen saknar jag! bli frisk nu lilla snuttan :(

idag

Har jag och Leah varit en stund hos mamma, det är så skönt att vara där då Leah känner sig trygg historia sin mormor och jag kan slappna av lite. Leah sov gott i mormors famn i säkert en och en halv timma. Sonny hämtade upp oss efter att han slutat och vi åkte och träffa vår fotograf för att diskutera 29 september, hur vi vill ha det och vad som är viktigt osv. Ida som är fotografens namn är hur duktig som helst och jag litar till 100% att hon gör ett bra jobb.
tyvärr är Leah är fortfarande lika kass och det är jätte svårt att få i henne mat.. ska ringa vårdcentralen imorgon och se vad dom säger. Nu ska vi alla försöka sova, godnatt!

Jobbigt

Ingen förbättring på lillråttan, hon vill var nära hela tiden och är helt glansig i ögonen. Imorse hade hon 38.2 i temp så en liiten förbättring. Hon sov hela natten iaf och det behövde hon, vi la två kudar under henne så hon kom upp lite med överkroppen så det skulle vara lättare att andas. Jag antar att hon fortfarande har ont i halsen för hon äter inte bra och hon är fortfarade jätte hes. Jag känner mig så värdelös att jag inte kan få henne att må bättre, men jag försöker så gott jag kan att hon ska känna sig så nöjd som möjligt. Susanne skrev att lilla Alva också hade feber, så de kanske är nått som går? men å andra sidan har Leah krupp och de smittar inte för det är ett virus.. Jag och Leah gick hem till mamma nu, det är alltid skönt att ha två extra händer när leis är sjuk. Nu ska jag försöka att få i Leah lite ersättning. Hörs kanske senare!
Leah typ 1månad :)

Krupp

Det visade sig att Leah fått krupp, Hon var röd och svullen i halsen och väldigt snorig. Lilla tjejen låter som en hes pipleksak när hon försöker "prata". Men med tanke på omständigheterna tycker jag ändå att hon är relativt pigg men hon vill fortfarande inte äta så mycket. Nu fick hon precis en panodilsupp för första gången i sitt liv pga feber och läkarn sa att vi kunde ge henne det för hon har nog ont i halsen och det är därför hon inte vill äta. Det här är Leahs första "riktiga" sjukdom och det är så svårt för mig att se henne må dåligt. Dom sa iaf att det skulle gå över inom en vecka, skönt. Vi får se hur det blir med babysimmet på onsdag, mår hon fortfarande inte bra kommer vi inte bada men vi följer nog med och tittar iaf. Nä nu ska jag gå och mysa med min lilla sjukling.
 
Bilden är tagen för några dagar sedan. Sonny jag och leahbus.

östra

Vi fick åka in till sjukhuset ändå. Efter att Leah sovit i ungefär en timma vaknade hon i ett ryck och bara gallskrek och börja spy slem så hon knappt kunde andas. Vi var nog här inom 20 min och då lämna vi av Frida hos sin farbror innan vi åkte. Nu sitter vi och väntar på läkarn, Leah är jätte hes och mår inte alls bra.. lilla pluttan. Nu har hon iaf somnat i famnen på Sonny. Jobbigt när så små barn blir sjuka. :(

lilla sjuklingen :(

Min lilla pärla är sjuk.. Hon är hängig och har feber. Hon har ätit så mindre än vanligt och har sovit mycket. Ringde 1177 och dom sa att vi borde åka in med henne. Men nu sover hon gott i sin säng så vi kunde avvakta tills imorgon, eller inatt om läget inte förändras..  Man mår såå dåligt när ens lilla hjälplösa bebis inte mår bra och det värsta är nog att dom inte kan säga vad som är fel eller vart det gör ont.. stackarn! Vi fick rådet att ta tempen varannan timma inatt så det blir inte mycket sömn men det gör inget. Hoppas hon känner sig bättre imorgon och är vanliga glada leahbus.
Hörs imorgon!
 
Hon ligger och håller om nallen hon fick av Matilda i dop present. Hon vill ha den nära för att kunna somna.
sötis <3
 

Duktiga tjejen

Leah har lärt sig att förflytta sig när hon är i gåstolen! Hon backar och sprinegr framåt och är hur glad som helst, såå söt! Nu får man väl börja baby säkra här hemma då det bara är en tidsfråga tills hon kommer springa runt i sin gåstol och försöka välta ner saker hehe.
Igår hade Leah lite feber och hon sov oroligt inatt men nu på morgonen var tempen normal och Leah är jätteglad och pigg, skönt.
 
Mammas lilla tjockis! <3

Öpnna förskolan

Idag var jag och Patricia en sväng på öppna förskolan, har inget direkt att säga om de än utan får gå tillbaka någon onsdag då de bara är för bebisar. Efter vi vart där åt vi lite och sen köpte jag ett par skor som ska användas vid ett mycket specielt tillfälle, men mer om det vid ett annat tillfälle ;) Det var iaf roligt att mysa lite med Lunis och prata lite strunt med padde. Efter vi vart på allum gick jag hem till mamma en stund för att sedan bli hämtad av Sonny. Något seg men ändå en bra dag.
 
bus på mattan
<3
bffs ;)
 
söööt!
 

Barnvakt

jag och Sonny har varit barnvakt åt Leahs bästis Alva i några timmar, och det gick hur bra som helst! Man trodde ju att det kunde bli lite jobbit med två bebisar samtidigt, men det kändes helt naturligt. Vi tog hem gåstolen som Leah har hos sin mormor så att Leah och Alva kunde ha varsin. Alva är ju mer van vid att vara i gåstol så hon sprang omkring som en liten galning medans Leah bara titta på henne och undra vad hon höll på med, haha. De turades om med att sova en stund, först sov Leah en halvtimma och sen Alva hehe. Jag mata Alva med gröt förut och de var hur kul som helst att mata en unge som faktiskt sväljer, sen tyckte Alva nog också att de var kul att bli matad av mig för hon gapskratta flera gånger haha, söta unge <3 Barnvakt åt den goa tösen är jag mer än gärna igen!
 
Goa Alva!
 
<3
haha  <3

Babysim!

Idag var ju jag, Sussane, Alva och Leah på babysim. Det var jätte roligt och våra tjejer var som fiskar i vattnet. Vi var i poolen bara en kort stund och gjorde två olika övningar en på mage och en på rygg. Leah skratta i vattnet och tyckte det var hur kul som helst. Alva som är lite äldre och hade näsan ännu roligare och sprattla runt och skvätte vatten.
 
Tjockisarna, haha :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Halsbandet jag fick av sonny på min födelsedag <3
 
 

Trött

Idag är jag sjukt trött. Leah har inte sovit så bra som hon brukar och jag tror det är för att det var så mycket intryck för henne igår. Hon gjorde nämligen likadant i lördags när de var mycket folk här på kvällen. Leah somna kl 10 på kvällen och Jag gick och la mig 00.30, Leah vakna första gången kl 04.30 sonny gick upp och gjorde mat till henne och jag mata, Sen tar det ju alltid ett tag tills man själv somnar om. Leah vakna igen klockan 7.30 och var jätteglad och pigg, så det var bara att gå upp. Nu sitter hon och leker i sin gåstol. och jag ligger typ död i soffan. För många kanske det här skulle vara en bra natt men e man van att få sova iaf 8 timmar i sträck blev detta typ som en chock hehe. idag har vi inget planerat så vi får väl se vad vi hittar på, men en långpromenad med hundarna får det bli iallafall..
 
Busungen <3
 
 

En bra dag :)

Idag träffade jag ju Patricia och söta Luna i allum, det var jätte trevligt. Vi shoppade lite till våra tjejer, åt lunch och fika. Vi tjöta om allt mellan himmel och jord. Sen när Patricia skulle gå hem träffade jag av en slump på Susanne och lilla Alva då följde jag med henne in på ica och sen promenera vi hem till min mamma och tjöta lite tills Sonny kom och hämta mig. Frida ville inte följa med till allum så hon var hemma en stund och sen gick hon hem till sin kusin Robin. Leah har vart glada tjejen idag men de e iof inte så konstigt, hon har ju träffat båda sina bästisar, hehe.
 
Tröja och ett coolt linne till Frida
 
Klänning, byxor, body, mössa och bitring till Leah
 
 

Shoppning

Idag ska jag och Leah träffa Patricia och lilla Luna för att shoppa lite. Jag ska kolla efter en overall till Leah för tyvärr går vi ju mot mörkare och kallare tider.. Jag är så glad att jag och Patricia hittat varann igen, det är så skönt att ha en vän som är i precis samma situation som en själv. Leah är ju bara 19 dagar äldre än Luna så om ett tag kommer även dom kunna ha roligt ihop. Jag och Patricia bodde grannar när vi var små och gick i samma klass, sen flyttade hon och vi har inte setts eller pratat på mååånga år. Sen la hon till mig som vän på facebook för ett tag sedan, Och av en slump har vi ju barn i samma ålder så vi bestämde oss att träffas :)
 
Regnet öser ner utanför och det åskar som bara den.. Jag tycker faktiskt det är ganska skönt då det vart vääldigt kvavt nu i två dagar. Men jag tycker synd om lilla Simpson som är jätterädd. Han är nere hos min mamma nu och har säkert gått och gömt sig bakom toastolen.
 
På ondag börjar Frida skolan men jag kan tyvärr inte vara med i år och det är så tråkigt.. brukar alltid vara med henne. Men på onsdag börjar jag och leah på babysim tillsammans med Sussan och Alva. Alva är Sex månader och är också Leahs kompis :)
 
 Alva och Leah :)
 
Tindra och Simpson
 
 

idag

Jag fick ett jättefint halsband av Sonny i födelsedagspresent som föreställer två hjärtan som går ihop, på det ena hjärtat står det Frida och på det andra står det Leah sen är det deras månads stenar också. Jag blev jätteglad för dom är ju mina favorit tjejer i hela världen ♥ jag fick en blomma och pengar av min morfar och presentkort på allum av min storebror och mamma. Igår hade vi lite fest här med familjen, jag fick blommor av Karin Rickard, Johanna och Tommy :) och av Lisbeth fick jag doft ljus. Tack alla ♥ haft en bra dag!

Lägger upp en bild på halsbandet så fort jag får tillgång till dator :)

födelsedag

Idag för exakt ett år sedan kissade jag på en pinne och fram kom ett plus. Det var den näst lyckligaste dagen i mitt liv, den lyckligaste var ju självklart när Leah väl kom till världen. Detta året på min födelse dag tänker jag lite så här. Försök slå förra årers present om du kan? Haha omöjligt. För exakt ett år sedan förändrades mitt liv för alltid och jag har aldrig mått så här jävla bra! Är så glad och tacksam för min fina familj!

godnatt!

Nu säger jag godnatt! jag har Sonny sovandes på ena sidan av mig Leah på andra och hundarna vid fötterna. Dom alla sover sedan iaf en timma tillbaka medans jag har fastnat helt i en bok jag fått låna, hungerspelen Heter boken och den är grymt bra. Jag är inte vanligtvis den personen som läser böcker men om de är en bok jag tycker är bra har jag sjukt svårt att lägga ifrån mig den.. aja godnatt och sov gott!

gnäll och hundpromenad

Idag har Leah vart ovanligt gnällig, de kanske blev mycket intryck för henne igår.
Efter jag städat och duschat tog jag, Frida och leah en lång promenad med hundarna. Då somna Leah en stund iallafall. Vi träffa på en konstig gubbe på promenaden som bara släppte fram sin hund till mina och jag blir så trött på sånt, jag menar även om hans hund är snäll hur vet han att mina är det? som tur är är mina hundar både snälla men jag tycker man frågar först då Tindra inte tycker om hundar hon inte känner. 
Imorgon ska vi antagligen åka in till stan med alla barn och sen på söndag fyller jag år.
 
Simpson och Tindra förra julen.
 

Tack!

Tack Patricia för all hjälp med bloggen! headern blev jättefin och att flytta över inläggen måste vart jobbigt.. Jag är supernöjd!
Patricia och luna har också en blogg: lunasliv.blogg.se

Godmorgon!

Nu i tre dagar har Leah sovit 9,5 timmar i sträck, såå skönt! inte för att jag hade nått att klaga på innan heller då hon sov 6-8 timmar i sträck vaknade och åt för att sedan somna om. Hon har faktiskt alltid sovit bra ända sen hon var nyfödd och det är jag tacksam för, Man har ju hört om bebisar som är uppe flera timmar per natt och om föräldrar som aldrig får sova föräns barnet är typ 1,5..
 
Idag kommer Elias och det ska bli rolig, jag har saknat honom! han har varit hos sin mamma nu i 2veckor, vi hade de två första veckorna på semestern. Elias är en riktig liten pajas och gör och säger alltid så roliga saker :P Han är ju fem år så nu har han kommit på att, som han kallar det att pojkar har "snorre" och flickor "snippa". Han kolla konstigt på leah när sonny bytte blöja och sa:
- Asså pappa när ska Leah börja kissa egentligen?
Sonny- vad menar du?
Elias-  Ja asså hon har ju ingen snorre!!?
hahah..  älskade lilla barn.
Skön sovstil!

Kulturkalaset

Idag har jag och Leah varit inne i stan med Patricia och luna för att kolla in Kulturkalaset. Leah sov mest och vaknade bara för att äta, det var väldigt varmt idag så Leah hade bara en kortärmad klänning på sig och låg i skuggan i vagnen. Jag tycker det är lite jobbigt när det är så mkt sol då det kan vara svårt att hitta en skuggig och lungn plats att mata på, vi gick till nått amningrum i Nordstan och de var de äckligaste jag sätt.. vi fick byta tjejernas blöjor i vagnen för skötbordet var så grisigt, urs.. dessutom kostade det fem kronor.. då är allums ammningrum tusen gånger bättre. Aja. Det var iaf väldigt trevligt att vara med Patricia och de är roligt att ha en kompis som har barn i samma ålder som Leah (de skiljer 19 dagar emellan) påväg hem från stan var Leah vaken och titta runt och skratta hon gillade att åka buss och hon tycker Patricia är en rolig figur :) en mkt bra dag!
 
Bus ungar <3
leah är en riktig dregelapa!

Hej hej

Jag ska ge det här med bloggning en chans, så jag kan ju börja med att skriva lite om mig själv.
Mitt namn är Caroline och jag är 21år (på söndag). Jag bor i partille tillsammans med min fästman Sonny, hans dotter Frida och vår gemensamma dotter Leah. varannan helg bor även Sonnys son Elias här. Vi har två hundar en chihuahua tik Tindra och en papillon hane Simpsson. Just nu är jag mammaledig men innan jobbade jag på ett äldreboende som undersköterska. Här i bloggen kommer jag skriva om lite allt möjligt men mest om mitt och Leahs liv tillsammans om både bra och dåliga dagar. Tips och råd upskattas!
Mina fina barn <3
jag och leah

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

lyckanmedleah.blogg.se

Livet som fru, mamma och bonusmamma.

RSS 2.0