Bilder från veckan!

 
Bästisen Luna och hennes hund Elwis.
 
Karin och Rickards Bebis, lilla guldklimpen som jag saknar jätte mycket redan!
 
Katterna..
 
Nya bilbarnstolen.
 
 
Premiär åk i kundvagn, MYCKET roligt enligt busfian
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag och Leah fikat och shoppat med patricia och Luna. Sonny hämta upp lilleman efter jobbet och vi laga tacos, perfekt fredagsmys. Sen fick Leah ett bad med sin nya badstol och den uppskattades mycket. Jag tror hon kände sig tryggare men den och hon skratta och skvätte vatten. söta ungen.
Leah sover sen en timma tillbaka och snart ska de stora barnen också sova. Då ska jag och sonny mysa framför en film :). Är egentligen jätte trött men man måste ta tillvara på "egen tiden" vi har med varann. nä nu ska jag sluta blogga. ha en bra kväll alla! :)
 

sångstund

Igår köpte vi bilbarnstol till Leah, det blev en maxi cosi och än så länge är vi jätte nöjda och det verkar Lill snuttan vara också. Innan vi köpte stolen var jag på öppna förskolan med Kai och leahs bästis Alva. Leah har ju sån himla tur att ha två bästisar Alva och luna. Hon är lyckligt lottad min lilla skrutt. Det var iaf mysigt på öf och man märkte att Leah saknat att sjunga. Hon verkligen älskar det.

Idag var jag och Patricia och dom små på baby rytmik och de var också väldigt lyckat och saknat. Vi fikade efteråt för att sedan vandra hem :). Jag gick hem till mamma en stund. Sen hämta Sonny upp mig och vi åkte på utvecklings samtal på Fridas skola. Det gick jättebra och Frida gör de hon ska och klarar målen. Skönt.

Ska försöka blogga från datorn imån så ni får lite nya bilder. Ha de gött!

 

bilbarnstol

Försökte att inte ge mat inatt men hon var så himla ledsen så jag hav med mig tillslut.. vi får testa igen när vi kan hjälpas åt.

Var en sväng på allum idag med mamma sen pussa jag på Karins och Rickards Goa bebis en stund sen kom Sonny och hämta upp mig och Leah. Vi åkte till sisjön för att kolla ny bilstol. Den hon har nu har blivit så trång och när hon har vinterkläder på får hon typ panik för hon får inte plats. Vi bestämde oss tillslut för en maxi cosi. Vi ska köpa den imån då dom inte hade den i det materialet och färgen jag ville ha. Får se om den finns i en annan butik annars kör vi på en britax den var också jättebra men maxin satt något bättre i vår bil. Det är en hel vetenskap det där med bilbarnstolar. . Jaja de blir nog bra tillslut vi ska åka dit imån med och testa igen :).
Får se om de blir nått öf imån, padde är ju sjuk. Men jag tror Kai eventuellt skulle gå så då kan jag säkert gå med honom :) var ju jätte längesen jag träffa Alva!

bebismys

Helt plötsligt känns Leah jätte stor! Var och myste med Karin och Rickards underverk idag och jag kan verkligen inte fatta att Leah varit så liten. Helt galet. Bebisen som fortfarande är namnlös var iaf otroligt söt och mysig och jag fick hålla och gosa med honom jätte länge men tyvärr kändes det ändå inte långt nog så jag får åka tillbaka imån och gosa lite till. Buhu stackars mig ;) haha. Leah var hos min mamma under tiden vi var där då dom helst inte ville ha några barn där. Men Leah hade det toppen med lite kvalitets tid hos mormor och när vi kom för att hämta en timma senare sov hon gott i mormors famn. Mys.

Om jag orkar inatt ska jag försöka att inte mata Leah under natten för att vänja henne av vid det. Dom behöver nämligen inte äta på natten utan det är bara en vana dom har. Men eftersom jag ligger sjukt många sömntimmar minus får jag se om jag pallar inatt. Är väldigt trött redan.. om jag inte orkar inatt kör vi i helgen då både jag och Sonny kan hjälpas åt.

Lägger ut en bild på Lill killen imån! Bloggar från mobilen nu och då funkar det inte att lägga in nya bilder :/ jätte konstigt.. kan bara lägga in dom bilderna jag har här inne i registret. Om nån vet hur man fixar det säg gärna till!
Godnatt hörs imån :)
 

tjohoo

Idag födde min bästavän och min mans bror sin efterlängtade son! Leah har alltså fått en kusin idag :) jag är såååå glad för deras skull och allt hade gått jättebra. Han vägde 3560g och var 52cm lång en helt perfekt grabb helt enkelt :) vi ska åka och hälsa på dom imån eftermiddag och jag längtar som faan haha.

Leah mår mkt bättre nu. Hon hostar fortfarande lite men betydligt mindre. Sen är hon mkt piggare och febern är helt borta :) lite antibiotika var nog de hon behövde för att bli frisk. Då kanske de blir öf på onsdag :) hehe.
Nu ska jag försöka sova. Har vart uppe i varv hela dagen på grund av att Karin vart på förlossningen så nu kan jag slappna av med vetskapen att alla tre mår toppen. Så godnatt! :)

Haft fullt upp

med leah så bloggen har inte vart prio ett, vilket ni säkert förstår :) ska gå igenom snabbt vad som hänt under veckan.
 
Tisdag: gick jag promenad men en vän och åt lunch ute. Sen stor städa jag lägenheten. ooh intressant? haha
 
Onsdag: på natten till onsdag Såg jag och en kompis på twilgiht och den var fan bäst! den hade en sjukt bra twist och man satt som på nålar haha. Sen kommer jag inte ihåg vad vi hitta på på dagen? hm minnet är väl si sådär.
 
Torsdag: Var hos doktorn med leah igen och hon fick andas i sån inhalator igen. efter doktorn träffa jag padde och luna en stund och vi åt tacos som vanligt haha. fick senare gå tillbaka till läkarn yttligare en gång. Dom boka in leah dagen efetr också..
 
Fredag: leah fick gå tillbaka till läkarn igen och andas inhalator och nu såg blodproverna sämre ut än vad dom gjort tidigare i veckan och febern hade kommit tillbaka så nu satte dom in antibiotika.. så nu håller vi tummarna att det blir bättre.
På kvällen hade hon 39 graders feber och det kändes som hon koka.  ringde 1177 för att dubbel kolla så det inte var en negativ reaktion av medicinen men det var ingen fara sa dom. skönt.
 
Idag är Leah pigg och glad men har fortfarande feber och är hostig. och det är egentligen höstfest hemma hos tommy och johanna ikväll men vi blir antagligen hemma. Det beror på hur leah mår senare idag men vi går inte dit om hon fortfarande har feber och så.. mamma erbjöd sig att vara barnvakt men hon bor ju lite långt bort och jag vill ha leah hemma på natten. men mamma är bäst ändå, hon ställer alltid upp!
 
Hoppas leah blir frisk till nästa vecka iaf, vill ju gå på babyrytmik och till öf. har ju inte vart där på tre veckor nu pga av stängningar och sjukdom, både från leahs håll och från deras. så håll tummarna på att hon e frisk tills på onsdag :)
 
Nu ska jag försöka komma på vad jag vill ha till fukost. ha en bra dag! :)
 
Alla på bion fick dricka och popcorn! grymt :) Gratis smakar alltid lite bättre :P haha
 
 
Världens snällaste hund?
 
Lilla sjuklingen påväg till doktorn.. <3

usch och fy!

Inatt hosta Leah konstant tre timmar i sträck. Jag fick sitta med henne upprätt i min famn i flera timmar. Jag ringde barnmedicin direkt på morgonen och vi fick en akut tid en timma senare. Läkarn tyckte hon lät väldigt ansträngd på andningen så hon fick andas i luftväg vidgade medicin i en inhalator. Sen tog dom blodprov. Stackars Leah galskrek typ hela tiden. Medicinen hjälpte inte så jättebra men det blev en liten förbättring. Vi fick även med oss recept på luftvägsutvidgande medicin som vi ska ge hemma innan läggdags och vid behov. Usch jag tycker så synd om mitt lilla troll. Doktorn sa också att det finns stora risker att hon utvecklar astma. Det är så typiskt att Leah är precis som mig när jag var liten.. jag var jämt sjuk och hade allergier och astma m.m. så nu får vi verkligen hålla tummarna att detta bara var en engångs grej.
Sonny ska ta leah inatt för imorgon ska jag gå på bio med en vän. Vi ska gå på premiären av twilight så den visas kl 00. Jag kommer garanterat vara död men de är lätt värt det. Har längtat sjukt länge. Men det kommer nog bli att jag tar lillstumpan inatt ändå men de gör inget.
Nu ska jag försöka sova godnatt!

farsdag

Sonny tog Leah inatt med så himla skönt! Men tyvärr sov jag inte så bra ändå då en granne hade fest så dom sjöng karaoke till typ 03.
Idag åkte jag och Elias ner till allum för att köpa farsdag present till Sonny. (Lite sent ute jag vet). Vi köpte två triss och ett örngott som de stod världens coolaste pappa på. Han blev jätteglad iaf. Elias fick välja en leksak på br och jag köpte en ritbok till Frida som jag viste att hon ville ha. Sen fick Elias och Frida nya skor också. Fodrade gummistövlar. Sen kl 17 åkte vi hem till min pappa och åt rådjurstek mmmm.

Leah har hostat jätte mycket idag och det blev ännu värre nu på kvällen.. så vi får se hur mkt sömn det blir inatt. Ska ringa bvc imån för nu har hon vart dålig länge.



Leah i förrgår ♥

Höst marknad

Idag åkte jag, mamma och patricia till Jonsered på höst marknad men tyvärr hitta jag inget. Det var litet och det fanns mest porslin och sånt. Men Padde hitta ett par jätte söta byxor och en tröja till lunis. Träffa på Kai och susanne där också, trevligt :)
Kl 14 var det baby shower för lilla karin och det var jättekul Nicole hade gjort ett riktigt bra jobb! Vi körde en lek där man fick presentsnöre och med hjälp av ögonmåttet skulle man gissa hur långt det var runt hennes mage. Kan säga att precis alla hade fel haha. Men innan man klippte av snöret kändes det as bra men sen när man väl klippt fick man inte ändra sig och då såg man hur fel man hade haha. Jag hade fel med +73cm hahaha.. Ja man kan ju säga att med ögonmåttet blir allt mkt större :P Men alla trodde att hon var mkt större än vad hon är. En annan gissa fel på +88cm. och Karin själv gissa fel på typ +50cm tror jag att det var :P Det har iaf vart en sjukt kul dag! :) Jag var inte hemma föräns vid 19.45. :)
När vi kom hem bädda jag rent i alla sängar och Leah fick ett bad innan läggdags med sin nya tvål "bedtime" den ska ha lugnande och avslappnande dofter så de säger att bebisen sover bättre. hm jaja vi får väl se ;). Men om det är pågrund av tvålen eller inte så tror jag att hon ändå kommer sova som en liten prinsessa inatt. Nybadad och nybäddad säng. vem sover inte bra då?
Nu ska vi kolla lite film här och ha lite lördagsmys.
 
Nybadat hjätrebarn i sängen vid läggdags <3

gääsp

ännu en sömnlös natt. Men inatt då får jag sova för då ska Sonny ta henne hela natten! så skööönt.
Igår hade jag lite smått panik av att bara vara hemma så jag gick ner till allum en sväng, träffa mamma och vi fika och shoppa lite. Mamma är så snäll så både Leah och Frida fick varsitt klädesplagg var av henne. Mamma köper en present till leah varje månad på hennes månadsdag haha. så i onsdags blev ju Leah hela 7 månader. stoora tjejen.
Idag har jag och lehis bara myst och busat hemma hela dagen och nu sitter vi och väntar på att Frida ska komma hem från skolan och att Sonny ska komma hem med Elias som ska vara här i helgen. Längtar!
Imorgon ska jag och Padde gå på marknad där dom bara säljer barnsaker. ska bli kul! Och på eftermiddagen är det babyshower för karin! också väldigt kul. Vi har köpt tre presenter en från Leah en från Elias och Frida och en från mig och sonny haha. Sen har jag redan köpt massa saker till henne som hon redan fått. Tex ett par uggs och lite kläder :)
 
Lilla surisen i sin nya overall igår på väg ner till allum.

godmorgon

Inatt har vart en jobbig natt för lilla skruttan. Hon har hostat typ hela natten och hon ville absolut inte sova i sin säng så hon sov på min arm i min famn. Jag antar att hon ville känna sig trygg. Men de var faktiskt mysigt men lite trångt. Leah vakna av en host attack kl 05.30 och har vart vaken sens dess. Nu får hon bli frisk!! De blir ju ingen baby rytmik idag och de blev ingen öf igår.. så nästa vecka håller jag tummarna på att hon är frisk så vi kan komma ut och göra lite saker :) men en promenad står på schemat idag iaf.
Ha en bra dag. :)

host host host

 
Inatt kom leahs krupp tillbaka på riktigt :( hon har hostat jätte mkt och vart ledsen.. nu får hon bli frisk!
Hon har nästan inte sovit nått på dagen heller eftersom så fort hon somnar börjar hon hosta så mkt att hon tappar andan och då får hon panik och börjar skrika. Så idag har vart en jobbig dag för lilla damen. Men nu sover hon iaf och jag hoppas hon kan få sova inatt, det behöver både hon och jag.
Idag ringde leahs läkare från barnmedicin och hon sa att vi ska fortsätta med den mjölkfria maten i en vecka till. Så ska vi dit nästa torsdag och prata om leahs stackas mage. Hon säger som jag att det är svårt att avgöra om hon verkligen är allergisk eller om hon bara är känslig. Eftersom vi inte märkt nån direkt skillnad sens vi börja med mjölkfritt men när vi gav henne vanlig ersättning hade hon ju magknip hela natten. Så frågan är vad magknipen egentligen beror på.
Nu ska jag passa på att mysa lite med min man för imorgon åker han till Stockholm. Så godnatt :)
 

Städ

Lätt att städa när man har två nyfikna katter med sig hela tiden. Dom följde med mig hela tiden och när jag börja moppa trodde dom att jag lekte med dom så dom ville döda moppen :P Så det blev ju inte så rent som jag ville då det nu är tass avtryck typ överallt.
Leah sover för tillfället och jag hoppas hon kan sova en stund till. Hon behöver verkligen det så hon blir frisk snart. Min lilla plutt, jag tycker det är så jobbigt när hon är sjuk..
Idag ska sonny jobba över också.. så segt då jag redan dör av tråkighet här.. blä. aja nu ska jag titta tv en stund innan min lilla sessa vaknar. Då ska vi gå ut på en promenad tänkte jag. Så man får gjort nått vettigt gjort idag, förutom städa då.
 
Här är Alice! :)
Jag vet att typ alla tycker denna ras är skit ful, men deras personlighet är grym! Jag tycker dom är riktigt coola iaf ;)

dumma mig!

Igår gav jag Leah vanlig ersättning och märkte ingen skillnad alls så hon drack vanlig ersättning hela dagen och mådde jättebra. Så allergisk kan hon inte vara tänkte jag. Men Åå va dumt de var! Stackars Leah har haft magknip hela natten och har vaknat mellan fyra och sex gånger i timman. Så jag har inte sovit en blund inatt jag kännde att de inte var nån idé att somna och sen vakna efter 10min igen. Usch har jätte dåligt samvete men de var ändå lite bra att veta att hon då är överkänslig mot mjölkprotein. Sen på allt har hon även hostat en massa.. kruppen har väl kommit tillbaka igen, typiskt :(
Nu sitter hon iaf och leker bredvid mig i sängen och verkar nöjd och glad. Jag är typ död men allt för mitt lilla monster som jag älskar så mycket att det gör ont.
Nu ska jag strax gå upp och väcka de andra lilla monstret Frida :) ha en bra dag alla! ♥

klet

Melvin spyr hela tiden då han käkar på våra växter.. så han spyr upp massa blad. Vi beslutade att ta bort växterna så nu ekar våra fönster tomma. Det får bli att åka till blomsterlandet i veckan och hitta nått fint katt vänligt. Sen köpte jag kattgräs igår så nu får vi hoppas de växer upp fort så lilla Melvin har nått att tugga på ;) det skulle ta 4-5 dagar stod det :).
Leah är fortfarande sjuk.. idag hade hon 38, 6 i temp 0,2 grader bättre än igår iaf. Men jag tycker hon var lite mer pigg idag. Får se hur hon är imån, hoppas på betydligt bättre.
Nu ska jag försöka sova. Godnatt :)

godmorgon

Leah känns lite bättre idag så vi håller tummarna på att hon är frisk snart. Idag ska vi bara vara hemma och mysa och när Sonny slutar ska vi åka och stor handla. Så jag tänkte fixa fram lite Goa recept :) i samband med att vi hämta hem Frida igår svängde vi förbi en djuraffär där köpte jag en grej man hänger på elementet som dom katterna ligga på :) vi köpte även lite leksaker och katt godis :) de e dom värda mina små nakenfisar :).
Ha en bra dag alla ♥

kras!

Då har katterna förstört sin första sak ;) inatt vakna jag och Sonny av en stor smäll med ett efterföljande kras. Då hade en av katterna försökt hoppa upp på fönsterbrädan i vardagsrummet men istället dragit ner mina ljus och en blomma. Men de gjorde inget :p
Leah blev förkyld igår påväg till Värmland med feber och grejer. Så inatt var hon helt täppt i näsan och har sovit jätte dåligt. Vi skulle egentligen gå på dop idag men vi får stanna hemma då vi inte vill smitta den lilla. Synd då vi verkligen sett fram emot det.
Imorgon ska vi träffa padde också men vi får se hur Leah mår. De kanske går över under dagen. Hoppas! :)
Nu ska vi gå upp och äta frukost :) ha en bra dag ♥

förlåååt!

Jag har verkligen inte orkat blogga men jag tror ni få som läser har klarat er utan mina meningslösa inlägg ett par dagar ;)
 
Fredag:
Jag och Leah gick hem till mamma där myste vi och hade allmänt trevligt. Sen gick vi till allum en sväng och mamma köpte en jättefin lila overall till Leah. På eftermiddagen kom Susanne och Alva till mamma och de var så kul att se dom igen. Det var väldigt längesen jag träffa susanne och det var lika trevligt som vanligt! :) Sen gick jag med Susanne till allum och vi fika lite för att sedan bli upphämtade av våra män, haha.
 
Idag:
 Det har vart en händelserik dag idag. Först var vi på marknad med mamma och hon hitta en otroligt fin overall till Leah så det blir till att byta den vi köpte i fredags för denna var finare och mer "unik". Sen hitta jag en av alla julklappar till Frida som hon önskat sig, hehe perfekt. Efter marknaden lämna vi av mamma hemma och åkte till Värmland för att hämta upp våra nya familje medlemmar, nämligen två sphynx!! Min lycka är total då jag alltid velat ha katt och Sonny gick endast med på det om vi tog just den rasen. Så ett sphynx syskonpar springer just nu runt och utforskar sitt nya hem. Dom är verkligen överallt hehe.Dom är grymt söta och bild kommer upp vid ett senare tillfälle :) Bilresan dit var sjukt seg och Leah var lite svår road men resan hem gick mycket bättre, då sov hon hela vägen. sammanlagt har vi suttit i en bil i 7.5 timmar idag så jag förstår ändå att Leah vart lite gnällig. Sen kör magen väldigt på henne och hon pruttar som en hel karl.. så jag tror faktiskt inte det är mjölkprotein hon är allergisk mot utan jag tror helt enkelt att hon är lite känslig för nya saker och så.
 
Nu ska jag gå och mysa med mina katter! dom heter Melvin och Alice :)
 
Fina tjejer med likadana tröjor men olika färger :)
Leah med sin nya gris som jag köpte i fredags :)

naturhistoriska

Igår var jag, padde, hennes killes lillasyster natthis, luna, Leah och Frida på naturhistoriska museet. Där fanns det levande exemplar av fästingar, myggor och loppor usch och fy vad äckliga dom är.. de äldre barnen sprang runt och kolla på alla uppstoppade djur och dom små satt nöjt i sina vagnar och kunde inte bry sig mindre om vart vi var haha. Dom är så Goa Leah och luna dom bara hänger på allt vi gör och är för det mesta jätte nöjda. Bara dom får mat och lite gos då och då. Och att dom har en skojig leksak att underhålla sig med. Vi avslutade dagen med att äta lunch och jag tror att dom äldre barnen tyckte att dagen var rolig. Jag, Frida och Leah såklart åkte sen hem till min mamma och vänta på att Sonny skulle sluta. Mamma har ett helt pyssel och spel skåp så Frida och Elias har nått att göra när vi är där. Mamma tänker verkligen på allt och hon är så snäll emot Frida ♥
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra.. Frida har haft översättning på fritids klubben och blir sen hämtad därifrån av sin mamma. Så vi får väl se vad jag och Leah hittar på :)
Ha en bra dag! :)

lyckanmedleah.blogg.se

Livet som fru, mamma och bonusmamma.

RSS 2.0