Gaser

Inatt har leah haft jätte mycket gaser hon har vaknat flera gånger och bara skrikit. stackars lilla pluttan :( Har även fårr gått upp och byta blöja två gånger, brukar aldrig behöva byta på natten annars men inatt behövde hon göra det andra behovet så det klart man inte låter henne ligga med det. Nu är hon iaf hur glad som helst! skönt. Funderar på varför hennes mage krånglat så inatt och det ända jag kan komma på är majskrokarna? Inte att dom är dåliga utan att hon kanske åt för många och att magen inte än van..
Jag och Leah saknar Susanne som börjat jobba igen. Kai Alvas pappa är hemma med henne nu. så himla coolt och framförallt bra att kunna dela så bra på ledigheten. Men vi skanar dig ändå susanne! vi får ta och ses snart med tjejerna? hitta en dag som passar för dig :)
 
Leah sitter och busar hemma hos mamma för ett par dagar sedan.


Kommentarer
Susanne

Saknar er med =) Men i januari är jag hemma halvtid igen och det är inte långt dit! Kan säkert vara majskrokarna som spökat i Leahs mage inatt, hon är ju inte direkt van vid att äta mycket annan mat överhuvudtaget, så det kanske blev för mycket för hennes mage på samma gång? Och det är bara majs o luft i dem, och majs har effekt att göra magen lite lösare. Hoppas hon inte får fortsatt problem i magen av dem, tycker det är jättebra att kunna sticka till Alva en majskrok någon gång emellanåt. Det är ju inte så att hon får det flera gånger om dagen, ibland kan det gå dagar eller till o med veckor utan att hon får något. Ibland äter jag upp hela påsen själv =). Ha en bra helg! Kram

Svar: hahah! åå va bra att du ska vara hemma snart! :)
lyckanmedleah.blogg.se

2012-10-12 @ 08:20:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lyckanmedleah.blogg.se

Livet som fru, mamma och bonusmamma.

RSS 2.0