Tand på ingång!

En liiiten tandbit har tittat fram i under käken. Leah är lite mer gnällig än vanligt men är i övrigt glad och pigg. Hon drägglar som bara den och vill bitas mer än vanligt. Det känns helt vasst när man känner efter och de ser ut som ett itet blåmärke. När man tar kort på det syns det knappt men man ser två tänder under tandköttet så dom ploppar nog fram helt när som.
 
Idag har jag vart med Patricia, andra dagen i rad haha. Vi var på öppnaförskolan, Leah tyckte det var lika kul som vanligt. sen gick vi och fika på Eat. gooott! Det var lika trevlig som vanligt att va med padde och Lilla luna, och vi båda förundras om hur liten världen är egentligen.. aja. Livet är som det är och man får ta saker som dom kommer och göra det bästa av det man har.
 
Kl fem var vi på föräldra grupp och de var lika dåligt som vanligt, tyvärr. Tur att det var sista gången. Det är liksom inte så kul att sitta med 5 andra par som redan känner varann så dom pratade bara med varandra och såg typ ner på oss bara för vi använder gåstol. Men vadå Leah älskar sin gåstol men enligt dem försenas deras motorik. Kommer inte sluta ha leah i den ändå, för hon verkligen älskar att sprina runt i den. slut om det, bara skönt att slippa genomlida yttligare 2timmar.
 
Imorgon ska jag träffa Patricia igen, haha ovanligt. Vi ska på babyrytmik på morgonen och sen kl 16 ska vi på basar nere på öf. Kul om man hittar något till ett bra pris :). Nu ska jag och min man titta film ;) ha de göttans!
 
Leah myser i sin nya åkpåse :)
 
Den lilla minitanden. men ser bättre i verkligheten och denna bilden togs i går, idag syns den mera :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lyckanmedleah.blogg.se

Livet som fru, mamma och bonusmamma.

RSS 2.0